AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Arval

Alles op één locatie. Om het jou als berijder zo makkelijk mogelijk te maken kan jij je leaseauto beheren in het online platform “My Arval”. Of nog makkelijker, regel het via de app op je telefoon. Downloaden kan in de appstore van je App Store of Google Play. De app heet My Arval Mobile (hierna App). Enkele belangrijke zaken zetten we hier onder uiteen:

Service (APK) en onderhoud
Plan zelf gemakkelijk service (APK) en onderhoud aan je leaseauto. Op de momenten dat het voor jou uitkomt. Dit regel je via de App of via de servicepagina van Arval. Samenwerkende partners zijn Profile tyrecenter, James autoservices en Leaseprof.

Bandenwissel  of bandenreparatie
Met de juiste banden rijd je veilig en comfortabel. Maak daarom snel een afspraak bij één van de aangesloten partners. Dit regel je via de App of via de servicepagina van Arval. Samenwerkende partners zijn Profile tyrecenter, James autoservices en Euromaster.

Meld schade of diefstal
Schade aan je leaseauto is heel vervelend. Meld schade binnen 48 uur en Arval regelt de rest. Ook als je de schade niet wilt herstellen dien je de schade te melden. Maak je melding/regel de afspraak via de App of via de servicepagina van Arval.

Ruitschade
Een sterretje of barst kan het zicht verminderen. Voorkom ongelukken door het direct te verhelpen (deze schade hoef je niet te melden bij Arval). Vaak is de reparatie binnen een uur afgerond en kan je wachten op de auto. Maak hiervoor een afspraak met een Kwikfitvestiging in de buurt. Dit regel je via de App of via de servicepagina van Arval.

Pechhulp
Als je gestrand bent in het binnen- of buitenland helpt Arval. Neem direct contact op via +31 (0)30 602 41 41. De hulpverlenende partij is Arval Assistance (geregeld door de ANWB). Dit was voorheen Eurocross.

Leaseauto afmelden
Aflopend leasecontract of de auto voortijdig inleveren? Er zijn een aantal stappen die je moet doorlopen. Deze vind je op de servicepagina. Praktische informatie vind je in de handleiding, deze vind je hier.

Contact
Arval is bereikbaar via dit contactformulier

 

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig