AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

-voorheen Leaseplan-

APP | My Ayvens

Om het jou als berijder zo makkelijk mogelijk te maken download je de app in de App Store of in Google Play. Je logt in met een my Ayvens account. Nog geen My Ayvens account? Deze heb je nodig om de app te gebruiken. Regel dit in drie stappen, zie hieronder. Andere belangrijke zaken zetten we ook uiteen.

  1. Maak een account aan op “My Ayvens
  2. Koppel je leaseauto
  3. Download de app in de App Store of in Google Play

Autodocumenten

Alle autodocumenten vind je terug in My Ayvens. Bij ontvangst van de auto versturen wij de tank- en/of laadpas.

Ben je iets kwijt?
Als je je tank- of laadpas of pincode kwijt bent, blokkeer je hem en vraag je dit met een druk op de knop in My Ayvens opnieuw aan.

Machtigingen, vergunningen en buitenland
Een machtiging voor een parkeervergunning vraag je aan in My Ayvens. Ook vraag je eenvoudig een machtiging voor het buitenland aan.

Groene kaart
De groene kaart is het verzekeringsbewijs van de auto. Het is in de meeste Europese landen niet verplicht om deze bij je te hebben. In My Ayvens vind je de gedigitaliseerde versie ook terug, zodat je deze kan downloaden als je hem nodig hebt.

Ga naar My Ayvens

Autogegevens en kilometerstand

Wanneer moet de auto voor onderhoud of apk? Heb je winterbanden in je contract? Of hulpverlening, als je stil komt te staan bij pech?

Contract- en autogegevens
Alle gegevens van het leasecontract zijn terug te vinden in My Ayvens. Zo weet je altijd wat er wel of niet in het contract is opgenomen. Je kan ook je adresgegevens aanpassen, tank- of onderhoudshistorie teruglezen of een leaseauto afmelden.

Kilometerstand
Vergeet niet om de kilometerstand regelmatig door te geven. Dan kunnen we je goed op de hoogte houden van onderhoudsbeurten of bij Private lease informeren over de kilometerbundels.

Ga naar My Ayvens

Parkeer- en snelheids-bekeuringen

Het komt helaas wel eens voor dat je een boete krijgt. Je vindt deze dan terug in My Ayvens en je ontvangt hierover een e-mail.

 

Declaraties indienen

Soms moet je een keer kosten voor je auto voorschieten, zoals:

Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Wat je kan declareren, hangt af van wat er in een contract is afgesproken. Je vindt dit ook terug in My Ayvens. Je kan hier ook meteen je gemaakte kosten snel declareren.

Declareer in My Ayvens

Onderhoud, APK en bandenwissel

Ayvens heeft een enorm netwerk van servicepartners, die voldoen aan onze hoge eisen om de auto te onderhouden.

Een afspraak plannen
Het enige dat je hoeft te doen, is een afspraak plannen voor onderhoud, bandenwissel of apk in My Ayvens. In My Ayvens vind je de servicepunten waar je terecht kunt. Zij zorgen voor de garage die het beste matcht.

Haal- en brengservice
Geen tijd of zin om de auto te missen voor onderhoud? Met de gratis Haal- en brengservice wordt de auto op jouw locatie opgehaald. Voor het einde van de dag heb je hem weer terug. Bij apk en bandenwissel is deze service niet mogelijk.

Ga naar My Ayvens

Schade

Schade is altijd vervelend. We willen het je niet lastiger maken dan het al is. Meld de schade altijd via My Ayvens. Dit kan hier eenvoudig en snel. Zij zorgen voor de verdere afhandeling. Wil je na het melden van de schade nog een schadeformulier of foto’s toevoegen? Ook dat doe je eenvoudig via My Ayvens.

Ga naar My Ayvens

Gebruik je liever de My Ayvens app? Download hem nu!

Hoe kunnen ze je helpen?

Je regelt alles voor je auto gemakkelijk vanuit My Ayvens. Heb je hulp nodig? Bekijk de contactopties in My Ayvens. Als je bent ingelogd weten ze gelijk wie je bent. Zo helpen we je veilig en snel.

Ayvens Hulpverlening: 088 275 2000

Klantenservice Ayvens Nederland

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig