AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

MHC Mobility

App | Om het jou als berijder zo makkelijk mogelijk te maken download je de “My Mobility “ app in de App Store (Apple) of Google Play (Android). Enkele belangrijke zaken zetten we hier onder uiteen:

Onderhoud
Voor onderhoud kun je terecht bij diverse merkdealers of Bosch Carservice. Via deze link kun je een afspraak inplannen.

Bandenwissel of vervanging
Heb je winterbanden als extra optie opgenomen in het leasecontract, maar heb je nog niet eerder de banden gewisseld? Dan kan je online een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Profile. Dit kan online bij Profile maar ook via de “My Mobility“ app. Verhuisd? Geef het door aan Profile en zij zorgen dat je banden mee verhuizen. Standaard heb je namelijk gedurende het contract een vaste wissellocatie.

Meld schade of diefstal
Je kan schade altijd online of in de “My Mobility “ app indien de verzekering in het leasecontract is opgenomen of wanneer je een tijdelijke huurauto / voorloopauto hebt. Ook kan de schade worden gemeld via de My Mobility app.

Wanneer er een tegenpartij betrokken is bij de schade, dient er naast de melding bij MHC het Europees schadeformulier ingevuld te worden samen met de tegenpartij. Een Europees schadeformulier dient ingevuld te worden voor de afwikkeling met de verzekering. Een kopie of foto van het ingevulde formulier kan toegevoegd worden aan de schademelding.

Als er geen tegenpartij betrokken is bij de schade, is er geen Europees schadeformulier nodig. In sommige gevallen zal de verzekering hier achteraf specifiek om vragen, wij zullen hierover dan contact opnemen.

Wanneer er door een onbekend motorvoertuig schade is veroorzaakt aan je voertuig, dan kan er in enkele gevallen beroep worden gedaan op het Waarborgfonds. Na het melden van de schade zullen wij je informeren over de mogelijke vervolgstappen.

Bij schade (waarmee je niet verder kan rijden) en diefstal mag je altijd bellen met de 24-uurs service van MHC Mobility op nr. +31 (0)88-28 28 499. Informatie over schade waar je nog wel verder mee kan rijden? Bel dan met +31(0)88 28 28 400. De schadeafdeling informeert je over waar je terecht kan voor het schadeherstel.

Ruitschade
Is er schade aan één van de ruiten van je leaseauto ontstaan? Voor ruitschade hoef je geen online melding te doen. Bel zowel tijdens als buiten kantooruren met 088 – 28 28 491. Je wordt dan met voorrang doorverbonden met onze leverancier, 123Ruit.nl.

Pechhulp
Voor pechhulp kun je gebruik maken van de 24-uurs service van MHC Mobility op het telefoonnummer: +31 (0)88-28 28 499 

Leaseauto afmelden
Aflopend leasecontract, de auto voortijdig inleveren of wil je een huurauto afmelden? Via bijgaande link kom je bij een in te vullen formulier. De richtlijnen voor de inname van je auto kun je vinden via de berijdershandleiding en het innameprotocol.

Tot slot nog een opsomming van wat je verder o.a. nog in de app kunt zien/regelen:

  • Een verklaring parkeervergunning aanvragen;
  • De leverdatum van de nieuwe auto inzien;
  • Groene Kaart downloaden;
  • Bekeuring inzien;
  • Eenvoudig een voordelig tankstation zoeken.

Telefoonnummer(s):

  • +31 (0)88 28 28 499 Pechhulp
  • +31 (0)88 28 28 491 Ruitschade
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig