AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Leasevormen

leasenvormen-vergelijken

Leasevormen vergelijken doet u eenvoudig en snel bij AutoLeaseCente

Welke leasevormen bestaan er zoal? Met welke verschillen en welke leasevorm past het best bij uw situatie? Onderstaand lichten we er een aantal toe. 

Zakelijke lease – Financial lease

Deze leasevorm kan goed vergeleken worden met een vorm van kredietverschaffing. U kiest een auto uit en deze wordt voor u gefinancierd. U betaalt de rente en de aflossing. Aan het einde van het contract wordt u ook economisch eigenaar van de auto na betaling van de slotsom. Bij financial lease kunt u zelf een auto uitzoeken (nieuw of jong gebruikt). Vervolgens kunnen de lease adviseurs de berekening voor de maandelijkse financieringstermijn maken op basis van uw wensen (looptijd en slotsom).

Zakelijke Lease – Full Operational lease

Deze leasevorm is de meest voorkomende leasevorm in Nederland. Full operational lease bevat alle servicecomponenten zodat alles voor u geregeld wordt. Alle autokosten zijn inbegrepen en heeft u verder geen risico. De auto staat ook niet op de balans van het bedrijf, maar op de balans van de leasemaatschappij. Het leasecontract bevat o.a. afschrijving, rente, wegenbelasting, onderhoud, verzekering en eventueel vervangend vervoer bij onderhoud/schade. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken en de leasemaatschappij zorgt dat u altijd mobiel bent. Voor meer informatie over deze leasevorm, de actie aanbiedingen en voorraadlease auto’s kijkt u op de zakelijke website van AutoLeaseCenter. Hier kunt u ook uw auto zelf helemaal samenstellen en vervolgens de offerte aanvragen.

Private lease – vast bedrag per maand

De laatste jaren is het privé leasen van een auto zeer populair geworden. Private lease biedt de mogelijkheid om als particulier een auto te leasen. Dit heeft als voordeel dat u niet meer hoeft te investeren in een auto. U betaald een vast bedrag per maand en hierbij zijn alle autokosten inbegrepen, behalve de brandstof en wegenbelasting. Private lease is al mogelijk vanaf €169 per maand. Dat is wel heel voordelig autorijden. Het private lease aanbod kunt u bekijken op onze website PriveLeaseCenter. Hier kunt u de auto ook naar wens zelf samenstellen, de leasetermijnen berekenen, een offerte aanvragen of gelijk uw bestelling plaatsen.

Shortlease – al vanaf 1 maand

Deze leasevorm vertoond veel overeenkomsten met een full operational lease contract. Het grote verschil is de looptijd en de keuzemogelijkheden. Een shortlease contract heeft over het algemeen een looptijd tot maximaal 24 maanden. Bij langere contracten wordt gesproken over full operational lease. Daarnaast kan bij shortlease over het algemeen uitsluitend worden gekozen voor auto’s uit de bestaande vloot en kunt u de auto niet zelf samenstellen. Heeft u interesse in shortlease? Neem dan contact met ons op en dan kunnen wij u informeren over de mogelijkheden, bel 053-2030150 of mail naar mkb@autoleasecenter.nl

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste leasevorm voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs en bel: 053- 20 30 150

  • Leasevormen vergelijken doet u eenvoudig en snel bij AutoLeaseCenter! Uw partner voor flexibele lease-oplossingen op maat.
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig