AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Een lange rit voor de boeg? Met deze liedjes voor onderweg bent u zo op uw eindbestemming!

liedjes voor onderweg

Maar liefst 8 op de 10 autobestuurders vinden muziek onderweg naar vakantie onmisbaar. Maar lang niet alle muziek is ideaal voor onderweg. Er bestaat zoiets als ‘road music.’ Nummers door artiesten geschreven en geproduceerd speciaal voor onderweg. Maar dit zijn niet altijd de favorieten van de bestuurders. Sommigen gaan liever voor de klassieke meezingers terwijl anderen de voorkeur hebben voor dance of misschien zelfs Nederlandstalige nummers. Wij verzamelden een aantal liedjes voor onderweg voor u. Daarnaast hebben we een aantal Spotify lijsten voor u gevonden, mocht u hier gebruik van maken. Zo bent u altijd voorzien van goede muziek voor in de auto. Ten slotte hebben we binnen kantoor ook even rondgevraagd wat onze collega’s leuke muziek voor in de auto vinden.

Liedjes voor onderweg ‘Road Music’

Welke nummers kunt u nu het beste in de auto luisteren? Wij hebben een top tien beste liedjes voor onderweg.

1. Paradise by the Dashboard Light – Meat Loaf

2. Country Roads – John Denver

3. Highway to Hell – AC/DC

4. I Drove All Night – Roy Orbison

5. Driver’s Seat – Snif ‘n The Tears

6. Road to Nowhere – Talking Heads

7. Sleeping in my car – Roxette

8. Drive My Car – The Beatles

9. Shut up and drive – Rihanna

10. Greased Lightning – Grease

11. A Thousand Miles – Vanessa Carlton

12. Chasing Cars – Snow Patrol

13. Hit The Road Jack – Ray Charles

14. Carwash – Christina Aguilera

15. Radar Love – Golden Earring

Leuke muziek voor in de auto ‘Spotify lijsten’

Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen muzieklijst te maken op Spotify, vol met uw favoriete liedjes voor onderweg. Maar misschien lukt het u niet om hier een goede lijst van te maken of hebt u hier gewoonweg de tijd niet voor. Dan kunt u kiezen voor één van de muzieklijsten die u op Spotify kunt vinden. Deze staan boordevol leuke muziek voor in de auto. Hier onze vier favoriete lijsten:

1. Songs to Sing in the Car
Deze lijst staat vol met meezingers. Heerlijk wanneer u onderweg graag uw strot open trekt. Of u nu een zangtalent bent of niet, dol bent op oudere hitjes of juist de nieuwe, deze lijst biedt van alles aan.

2. Relaxed Driving Music
De titel van de lijst zegt het al een beetje, met behulp van deze lijst zit u heerlijk relaxt in de auto. De afspeellijst staat vol met rustige en akoestische nummers.

3. Classic Road Trip Songs
Deze lijst staat vol met leuke muziek voor in de auto. De echte Road Music zoals u die hierboven in onze top 15 vindt, hoort u ook terug in deze muzieklijst op Spotify.

4. Family Road Trip
Gaat u met uw gezin op pad en is er daardoor behoefte aan een kindvriendelijke muzieklijst? Deze lijst is geheel kindvriendelijk, maar toch hoeft u niet enkel kinderliedjes aan te horen.

Goede muziek voor in de auto volgens team AutoLeaseCenter

Uiteraard hebben we binnen ons team ook even nagevraagd wat onze favoriete nummers of muzieklijsten in de auto zijn. Collega Esmée is helemaal fan van het nummer ‘Shotgun’ van George Ezra. Helemaal nadat ze hem live heeft gezien op een bepaald festival is het altijd feest bij haar in de auto als dit nummer op staat. Toch kan ze ook enorm genieten van meezingertjes als ‘Stil in mij’ van Van Dijk. Bianca kiest voor ‘Freestyler’ van Bomfunk MC. Ze verklaart: ‘Als dit nummer op staat in de auto, gebeurd er iets met mijn lichaam. Ik heb dan zin om te gaan springen in de auto. Ik kan het niet verklaren…’
Raymond had moeite met kiezen van een specifiek goed nummer en leverde een lijstje van maar liefst zes nummers aan. Ziet u Raymond al in de auto zitten en meezingen met deze nummers?

  • Barcelona – Freddie Mercury & Monzerat Cabbellé;
  • Everybody wants to rule the world – Tears for Fears;
  • Whole lotta rosie – AC/DC;
  • Africa – Toto;
  • Roxanne – The Police;
  • The Unforgetable Fire – U2.

Ook Daan heeft last van keuzestress en komt met vier nummers. Zo vindt hij het heerlijk om in de auto te luisteren naar André Hazes. Iets wat voor de rest van het team niet als een verrassing kwam. Naast de nummers ‘Bloed, zweet en tranen’ en ‘Vlieger’ van de befaamde Nederlandse volkszanger, kiest hij ook voor ‘Jolene’ van Dolly Parton en ‘Fernando’ van Abba. Tenslotte hebben we Ron ook gevraagd waar hij ontzettend van kan genieten. Hij geeft aan dat hij heerlijk kan cruisen over de snelweg op het nummer ‘This is What it Feels Like’ van Armin van Buuren. Wat vindt u? Op welke nummers rijdt u het prettigst?

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig