AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Nieuw mobiliteitsmerk AYVENS gelanceerd door ALD | Leaseplan

Nieuw mobiliteitsmerk Ayvens

Onlangs is het nieuwe mobiliteitsmerk gepresenteerd, Ayvens, dat voortkomt uit de fusie van twee bedrijven, ALD Automotive en Leaseplan. Dit gloednieuwe merk zal wereldwijd worden geïntroduceerd en in Nederland kun je de naam Ayvens verwachten vanaf medio 2024. We vertellen je in deze tekstblog graag meer over deze verandering van onze samenwerkende leasepartner Leaseplan. Vanaf medio 2024 zullen wij deze samenwerking met Leaseplan verder gaan zetten onder de nieuwe naam Ayvens.

Lease aanbod – ons assortiment

Een strategische fusie nieuw mobiliteitsmerk Ayvens

Een jaar geleden nam ALD Automotive het grotere Leaseplan over, en deze fusie werd in mei dit jaar officieel van kracht. In september onthulden ze het ambitieuze strategische plan voor de komende drie jaar, en de aanstaande naamswijziging maakt deel uit van deze boeiende reis.

Nieuw mobiliteitsmerk Ayvens: de naam van vooruitgang

Ayvens is niet zomaar een naam; het is een krachtige, eenvoudige uitdrukking van vooruitgang. Deze naam symboliseert het samengaan als één sterk team, werkend aan een gemeenschappelijk doel. Het nieuwe beeldmerk illustreert deze eenheid en de constante beweging voorwaarts. Men wil vooruitgang en dynamiek belichamen, en dat zie je terug in het motto: “Better with every move.”

Een gemeenschappelijke identiteit

Ze zijn ervan overtuigd dat het nieuwe merk niet alleen de 15.700 medewerkers verenigt, maar ook de bereidheid om verandering te omarmen en aan de behoeften van onze klanten te voldoen weerspiegelt. Dankzij de omvang, uitgebreide dekking, expertise in service, innovatieve aanpak en onze krachtenbundeling, zegt men volledig klaar te zijn voor de toekomst. Ze staan aan de voorhoede van duurzame mobiliteit en streven ernaar die visie werkelijkheid te maken.

Ayvens: de toekomst van mobiliteit

In Nederland kun je vanaf medio 2024 ALD | Leaseplan verwachten onder het nieuw mobiliteitsmerk Ayvens. Dit merk vertegenwoordigt de toewijding aan voortdurende vooruitgang en onze inzet voor duurzame mobiliteit. Ze zijn verheugd dat zij deze opwindende reis met jou kunnen delen, en ze kijken uit naar een toekomst waarin mobiliteit beter wordt met elke stap die we zetten. Vanaf medio 2024 zal AutoLeaseCenter ook met enthousiasme de dienstverlening van Ayvens aanbieden naast de andere leasepartners van AutoLeaseCenter.

Lease aanbod – ons assortiment
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig