AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Ontdek nieuwe elektrische auto’s in 2024

Nieuwe elektrische auto's 2024

De toekomst van elektrische auto’s ziet er veelbelovend uit, en in 2024 zullen er meerdere nieuwe modellen op de markt verschijnen. Deze indrukwekkende elektrische voertuigen bieden geweldige prestaties, uitstekende efficiëntie en indrukwekkende actieradiussen. Laten we samen een kijkje nemen in wat je kunt verwachten van deze elektrische auto’s.

Polestar 4: Innovatie op wielenNieuwe elektrische auto's 2024

 

De Polestar 4 is een elegante sedan met een strakke uitstraling. Geniet van een actieradius van 480 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Dit voertuig wordt geleverd met een state-of-the-art rijhulpsysteem voor jouw veiligheid en comfort.

 

Bekijk de Polestar 4

Polestar 5: Sportief en stijlvol
Polestar 5

 

De Polestar 5 is een sportieve coupé met een actieradius van 500 km. Opladen duurt minder dan 20 minuten. Dit model biedt een geavanceerd infotainmentsysteem en een eersteklas audiosysteem voor een meeslepende rijervaring.

Tesla Cybertruck: De toekomst van pick-up trucks
Nieuwe elektrische auto's 2024

 

De Tesla Cybertruck is een revolutionaire pick-up truck met een futuristisch ontwerp. De actieradius van meer dan 800 km en een laadvermogen van 1.600 kg maken dit model buitengewoon. Het beschikt over geavanceerde Autopilot-functies en een volledig elektrische aandrijflijn voor optimale prestaties en efficiëntie. Dit Model zal in eerste instantie vooral op de Amerikaanse weg zichtbaar worden en niet in Europa geleverd worden.

Nieuwe elektrische auto's 2024Volkswagen ID.7: Ruimte en technologie

De Volkswagen ID.7 is een ruime SUV met geavanceerde batterijtechnologie. Je profiteert van een actieradius van 580 km en een snellaadtijd van minder dan 20 minuten. Het voertuig heeft een intelligent klimaatregelsysteem en een ruim interieur voor maximaal comfort.

Bekijk de Volkswagen ID.7

Volkswagen ID.Space Vizzion: Elegantie op wielenNieuwe elektrische auto's 2024

De Volkswagen ID.Space Vizzion is een elegante stationwagon met een actieradius van 600 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Het voertuig is voorzien van een aerodynamisch ontwerp en geavanceerde rijhulpsystemen.

 

 

Hyundai Ioniq 7: Ruimte en comfort

Nieuwe elektrische auto's 2024De Hyundai Ioniq 7 is een grote SUV die plaats biedt aan zeven passagiers. Het heeft een actieradius van 450 km en voldoende ruimte voor passagiers en bagage. De Ioniq 7 beschikt over een geavanceerd audiosysteem met meerdere luidsprekers voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

 

Fisker Ocean Sport: Stijlvol en Duurzaam

De Fisker Ocean Sport is een elektrische SUV met een sportief design en een geschatte actieradius van meer dan 400 kilometer. Het interieur is ruim en luxe, met moderne technologische functies.

Audi Q6 e-Tron

Audi is een volledig EV modellen offensief begonnen en in 2024 zal de Audi Q6 e-Tron geintroduceerd worden. De Q6 e-tron is de eerste elektrisch aangedreven Audi die in Ingolstadt van de productieband rolt. Dit model wordt gepositioneerd in het premium Midsize SUV segment.

Opel Astra Electric: Een nieuwe kijk op een klassieker

De Opel Astra Electric is een elektrische variant van de populaire Opel Astra. Hij biedt een emissievrije rijervaring, heeft een goede actieradius en biedt alle comfort en functionaliteit die je van een Astra mag verwachten.

Smart #1: Compact en milieuvriendelijk

De Smart #1 is een compacte, volledig elektrische stadsauto. Met zijn kleine formaat is hij perfect voor drukke stedelijke omgevingen. De auto heeft een eigentijds ontwerp en biedt een wendbare en milieuvriendelijke rijervaring.

Bekijk hier de Smart #1

Peugeot e-308 SW: Stijlvol en praktisch

De Peugeot e-308 SW is een elektrische stationwagen met een stijlvol ontwerp en praktische functionaliteit. Hij biedt een ruim interieur, een goede actieradius en is voorzien van moderne technologieën zoals een digitaal dashboard en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

NIO ET5 Touring 100 kWh: Luxe in beweging

De NIO ET5 Touring 100 kWh is een luxe elektrische stationwagon met een grote actieradius en indrukwekkende prestaties. Het interieur is comfortabel en voorzien van hoogwaardige materialen, terwijl de auto geavanceerde technologieën en autonome rijfuncties biedt.

Bekijk de NIO ET5 Touring

Fiat 600e: Een icoon heruitgevonden

De Fiat 600e is een compacte elektrische auto die een moderne draai geeft aan het iconische Fiat 600-model. Hij is perfect voor stedelijke woon-werkverkeer, biedt een goede actieradius en heeft een retro-geïnspireerd design dat de nostalgische charme van de originele Fiat 600 behoudt.

Bekijk de Fiat 600

De toekomst van elektrische auto’s is veelbelovend, en 2024 belooft een opwindend jaar te worden voor liefhebbers van elektrisch rijden. Met deze nieuwe modellen kun je rekenen op verbeterde prestaties, indrukwekkende actieradiussen en meer laadopties. Wil je meer weten en de modellen vergelijken? Bezoek ElektrischeAutolease.nl en ontdek het huidige aanbod elektrische auto’s.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig