AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Auto uitgelicht: de nieuwe Volkswagen Tiguan, Plug-in Hybride

Nieuwe Volkswagen Tiguan Hybride

Ben je op zoek naar een krachtige SUV die ook nog eens milieubewust is? De populaire Tiguan is vernieuwd en nu altijd beschikbaar als hybride SUV met een flinke dosis premium comfort. Dit is de perfecte mix tussen kracht en comfort, altijd als Hybride verkrijgbaar.

Vernieuwde kracht en comfort

De nieuwe Volkswagen Tiguan, verkrijgbaar in de uitvoeringen Basis Tiguan, Life Edition en R-Line Business, is typisch Tiguan, typisch Volkswagen, maar toch helemaal nieuw. Met zijn krachtig vormgegeven voorzijde, geïntegreerde koplampen en optionele LED-strip, staat deze SUV garant voor een stoere uitstraling.

Kies hier jouw Tiguan

 

Nieuwe Volkswagen Tiguan Plug in Hybride

Highlights van het exterieur

Het exterieur van de nieuwe Tiguan valt op door zijn geïntegreerde koplampen en de optionele LED-strip die tussen de koplampen is geplaatst. Daarnaast zorgen air-curtains aan de buitenkant van de bumper voor een optimale luchtgeleiding, waardoor de Tiguan niet alleen krachtig oogt, maar ook aerodynamisch is.

Ruim en comfortabel interieur

Stap in de nieuwe Tiguan en ervaar zijn ruime interieur. Met een grotere wielbasis dan ooit tevoren merk je direct de riante binnenruimte en de grotere kofferbak van maar liefst 650 liter. Leg je de achterbank plat, dan heb je zelfs bijna drie keer zoveel bagageruimte, ideaal voor verhuizingen, kampeertrips of gewoon een dagje eropuit.

Rijd weg vanaf € 629,-

 

Nieuwe Volkswagen Tiguan Plug in Hybride

Plug-in Hybride technologie

Maar wat maakt de nieuwe Tiguan echt bijzonder? Dat is zijn Plug-in Hybride technologie. Met zowel een elektromotor als een benzinemotor kun je tot zo’n 129 kilometer volledig elektrisch rijden voordat de brandstofmotor het overneemt. Ideaal voor je dagelijkse woon-werkverkeer of zorgeloze vakanties met eventueel een zware caravan.

Voordelen van Plug-in Hybride

De voordelen van een Plug-in Hybride zijn talrijk. Zo is een plug-in hybride auto zuinig, milieuvriendelijk en biedt het de mogelijkheid om langere afstanden volledig elektrisch af te leggen. Bovendien profiteer je van korting op wegenbelasting en een lager BPM-tarief. Met zijn hoog vermogen en trekkracht is de nieuwe Tiguan klaar voor alle uitdagingen op de weg.

Ervaar het zelf

Ben je benieuwd naar de vernieuwde Volkswagen Tiguan als Plug-in Hybride? Ervaar zelf de kracht en het comfort van deze innovatieve SUV. Met zijn indrukwekkende prestaties en duurzame technologieën is de Tiguan een auto die je niet wilt missen.

Meer weten, we helpen je graag verder op weg. Contact team AutoLeaseCenter 053-2030150 of mkb@autoleasecenter

Kies de juiste afslag

Nieuwe Volkswagen Tiguan Plug in Hybride
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig