AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Partner of the Year 2016

LeasePlan partner

AutoLeaseCenter en LeasePlan

AutoLeaseCenter is sinds begin 2014 actief in als lease-intermediair op het gebied van zakelijke lease en privélease. Hierbij werkt AutoLeaseCenter samen met gerenommeerde landelijk opererende leasemaatschappiien waaronder LeasePlan.  Door participatie in het partnernetwerk van LeasePlan, biedt de organisatie, met aan het roer Ron Molendijk uit Enschede, actief de mogelijkheid aan tot het afsluiten van leasecontracten bij LeasePlan. Hierbij onderscheidt AutoLeaseCenter zich door de flexibiliteit en persoonlijke aandacht in de regio die een landelijk opererende leasemaatschappij niet kan bieden.

Molendijk: “Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers bij voorkeur zaken doen met hun adviseur uit de regio. Dat is vertrouwd en voelt persoonlijk aan. Als lease-intermediairkan ik voorzien in alle behoeftes van mijn zakelijke klanten: te beginnen met het aanbieden van auto-leaseoplossingen, tegen condities die veel scherper zijn dan normaal gesproken mogelijk is voor het lokale midden- en kleinbedrijf. Maar dan wel gegarandeerd inclusief de service en kwaliteit waar de landelijk opererende leasemaatschappijen zoals LeasePlan voor staan én aangevuld met de kennis en ervaring van een vertrouwd tussenpersoon”.

Ondernemers kunnen voor diverse leasepaketten terecht bij hun vaste adviseur van AutoLeaseCenter voor onder andere operational lease, privélease, financial lease en shortlease. Laatstgenoemden zijn vooral geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar meer flexibiliteit.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact op via 053-20 30 150

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig