AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Polestar 3

Polestar 3 lease

Polestar 3 lease

Het is bijna zo ver. In oktober 2022 gaan we dan eindelijk kennis maken met de Polestar 3. Elektrisch rijden wordt naar een hoger niveau getild met deze nieuwe Polestar. Auto Lease Center geeft je graag alvast een tipje van de sluier. Ook is het mogelijk om binnenkort deze geweldige auto bij ons te leasen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

De nieuwe Polestar 3

Nadat wij al genoten kunnen hebben van de Polestar 2, is het dit najaar dan eindelijk tijd voor de nieuwe Polestar 3. Er is nog niet veel bekend over deze prachtige auto, maar enkele specificaties delen wij al graag met je:

  • Ook de Polestar 3 zal beschikken over twee elektromotoren, waarmee je profiteert van een actieradius van maar liefst 600 kilometer. Hiermee ben je in staat om lange afstanden af te leggen en tegelijkertijd weinig CO2 uit te stoten.
  • Het uiterlijk van de Polestar 3 is zeker weer adembenemend. Allereerst zal je kennis maken met een ruime SUV. De platte led-achterlichten zullen zeker de aandacht trekken, die middels een over de gehele breedte van de achterzijde lopende strip met elkaar zijn verbonden. Geniet ook van verzonken handgrepen, opvallend dunne buitenspiegels en aflopende daklijn.
  • De Polestar 3 zal zeker innovatief zijn. Hoewel er nog weinig technische gegevens beschikbaar zijn, is al wel bekend dat de auto op de snelweg op termijn autonoom zijn gang moet kunnen gaan.

Binnenkort: Polestar 3 lease

Binnenkort kun jij de trotste eigenaar zijn van een Polestar 3. De internationale vanafprijs zal waarschijnlijk rond de 75.000 euro liggen. Hoewel dit een fors prijskaartje is, beschik je wel over een krachtige en moderne elektrische SUV. Liever wat meer ruimte hebben om te budgetteren en tegelijkertijd profiteren van voordelige diensten? Maak kennis met de Polestar 3 lease:

  • Door jouw Polestar 3 dit najaar te leasen, betaal je slechts een vast bedrag per maand. Dit betekent dat je de dure vanafprijs niet in één keer hoeft neer te leggen. Dit geeft ruimte om te sparen of budgetteren.
  • Door jouw Polestar 3 dit najaar te leasen, hoef jij je voortaan geen zorgen te maken over het afsluiten van de juiste verzekeringen. Zo zijn de nodige verzekeringen – zoals inzittendenverzekering – opgenomen in het leasecontract.
  • Door jouw Polestar 3 dit najaar te leasen, ben je verzekerd van pechhulp onderweg. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Mocht er toch onderhoud nodig zijn aan jouw Polestar, dan is dit ook inbegrepen in de prijs.

Een Polestar 3 lease van Auto Lease Center is dit najaar mogelijk. Heb je al vragen over de mogelijkheden van een private of zakelijke lease? Neem contact met ons op.

Polestar 3 lease van Auto Lease Center

Wil jij beschikken over de gloednieuwe en duurzame Polestar 3? Voor een Polestar 3 lease ben je dit najaar bij Auto Lease Center aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om rond te rijden in deze verrassende en innovatieve auto.

Zodra je een offerte hebt aangevraagd voor een Polestar 3 lease, vergelijken wij speciaal voor jou het huidige aanbod op de markt. Dat scheelt jou niet alleen tijd, maar ook veel moeite. Hebben wij de ideale deal gevonden, passend bij jouw situatie en behoeften? Dan sturen wij je een overzichtelijk kostenplaatje via de mail. Uiteraard staan wij altijd paraat voor vragen of advies.

Voor een Polestar 3 lease kun je dit najaar terecht bij Auto Lease Center. Ook voor andere leaseauto’s van het merk Polestar kun je via onze website een offerte aanvragen. Neem gerust eens contact met ons op voor vragen of twijfels.

Wil jij de Polestar 3 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig