AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Rijden op elektriciteit? Het kan met de Jaguar I-PACE lease!

Jaguar I PACE leasen

Afgelopen donderdag heeft Jaguar zijn nieuwste model gepresenteerd. Volgende week bij de Autosalon in Genève zal hij voor het eerst écht te zien zijn. We hebben het natuurlijk over de I-PACE. Met dit nieuwste model van Jaguar kunt u volledig rijden op elektriciteit. In dit blog vertellen wij u hoe u zo’n Jaguar I-PACE leasen kunt. Maar we zullen u allereerst meer vertellen over de voordelen van een elektrische auto. Rijden op elektriciteit, het heeft de toekomst.

Voordelen elektrische auto

Het nieuwste model van Jaguar is elektrisch. Volledig elektrisch zelfs. Ondanks dat rijden op elektriciteit nog niet de standaard manier van rijden is, biedt het al wel vele mogelijkheden en voordelen. De overheid is actief bezig met het stimuleren van elektrisch rijden in Nederland. Zo hebben zij de MIA (Milieu Investeringsaftrek) in leven geroepen. (Let op, dit potje raakt bijna leeg. Dus wees er nog snel bij om hier gebruik van te kunnen maken!) Natuurlijk zijn er ook nog andere voordelen aan een elektrische auto. Mocht u overwegen om de nieuwe Jaguar I-PACE leasen? Dan kunt u van deze voordelen genieten.

  • Rijden op elektriciteit is beter voor het milieu. Er wordt namelijk geen CO2 uitgestoten door de betreffende auto;
  • De opkomst van het elektrisch rijden biedt kansen voor de werkgelegenheid. Met name binnen de high-tech industrie;
  • Elektrisch rijden is uiteindelijk goedkoper. Zowel in verbruikte elektriciteit als in de aanschaf van de elektrische auto;
  • Een elektrische auto is stiller, zo ook de elektrische Jaguar;
  • U hebt de mogelijkheid om te rijden op energie die u zelf hebt opgewekt. Bijvoorbeeld door de zonnepanelen op uw dak;
  • Volledig elektrische auto’s worden sowieso tot 2020 vrijgesteld van BPM en MRB. Plug-in hybrides betalen tot die tijd de helft.

Wilt u ook genieten van de voordelen van een elektrische auto? Bij AutoLeaseCenter hebben wij maar liefst 25 reserveringsplaatsen voor de volledig elektrische auto van Jaguar. De reserveringen stromen binnen, maar we hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! Reserveer nu uw plaats voor de Jaguar I-PACE leasen.

Reserveer direct uw Jaguar I-PACE

Jaguar Elektrische auto

De nieuwe Jaguar I-PACE rijdt volledig op elektriciteit. De auto heeft twee elektromotoren die elk goed zijn voor 200 pk. Dit is voldoende pk om in slechts 4.8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur te gaan. Met de Jaguar I-PACE rijdt u zo’n 480 kilometer voordat u hem opnieuw dient op te laden. Rijden op elektriciteit is nog nooit zo revolutionair geweest.
De bijtelling van de Jaguar I-PACE bedraagt 4%. Mocht u de Jaguar I-PACE nieuw willen kopen, dient u rekening te houden met een aanschafprijs van zeker € 80.000. Voor de zakelijke rijder is Jaguar I-PACE leasen ook een optie via AutoLeaseCenter.

I-PACE design

De I-PACE heeft de altijd herkenbare neus van Jaguar. Deze Jaguar elektrische auto is geen remake, maar een compleet nieuw ontworpen wagen. In de auto is ruimte voor vijf volwassenen en voldoende opbergruimte: 656 liter in de kofferbak en 1.453 liter wanneer de achterbank volledig is neergeklapt. Een leuk detail: Onder de zitplaatsen achterin is ruimte ontworpen voor het opbergen van uw laptop. Voor het interieur is gebruikgemaakt van luxe materialen en fraaie bekleding. De uitstraling past perfect bij het merk Jaguar.

 

 

Opladen, prestaties en techniek

Dat het opladen van een elektrische auto langer duurt dan het bijtanken van een auto, is logisch. Maar het opladen van de Jaguar I-PACE gaat relatief vlot. Met een snellaadstation (100 kW DC) is het mogelijk om de I-PACE in 40 minuten op te laden van 0 naar 80%.
Ook met het laadstation die bij uw huis kan worden geïnstalleerd (AC-wallbox, 7 kW), laad de auto snel op. Het duurt dan ongeveer 10 uur voordat uw Jaguar I-PACE weer volledig is opgeladen.
Dankzij het vermogen van de twee elektromotoren valt de Jaguar I-PACE onder de categorie sportauto’s. Daarnaast is de aluminium body speciaal ontworpen voor de elektrische aandrijflijn. De auto heeft een extreem hoge stijfheid, zelfs de hoogste waarde ooit gemeten in een Jaguar.

Reserveer direct uw Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE leasen?

Wilt u ook in 2018 nog rijden op elektriciteit in de nieuwe Jaguar I-PACE? Dat is mogelijk! Wij mogen namelijk 25 productieplaatsen reserveren voor zakelijke lease. De aanvragen stromen binnen, maar er is nog plek! Wees er snel bij en rij in 2018 nog in de nieuwste Jaguar. Neem voor meer informatie contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig