AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Subsidieregeling elektrische auto’s private lease

subsidieregeling elektrische auto's

Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren 2023:

Interessant voor privatelease rijders

De overheid wil graag het aantal elektrische auto’s op de weg verhogen en daarom is er ook een Subsidieregeling elektrische auto’s (ook voor particulieren) in 2023. Het totaal beschikbare budget is € 67.000.000. Dit maakt het aantrekkelijker voor privatelease rijders om over te stappen op een elektrische auto.

Ben jij momenteel privatelease rijder en wil je graag elektrisch rijden?

Lees dan zeker hieronder verder! Of kijk hier direct naar ons assortiment.

  • Waarom is het interessant? Dankzij de regeling kun je tot € 2.950,- subsidie krijgen op de privatelease van een elektrische auto. Hierdoor betaal je minder voor je nieuwe leaseauto, terwijl je tegelijkertijd bespaart op brandstofkosten en beter voor het milieu zorgt.
  • Hoe werkt het? Om gebruik te maken van de regeling, moet je een aanvraag indienen bij het Rijk. Hierbij geef je aan welke elektrische auto je wilt leasen en hoelang je hem wilt gebruiken. Vervolgens beoordeelt het Rijk of je in aanmerking komt voor de subsidie.

Wat zijn de stappen?

  1. Zoek een geschikte elektrische auto om te leasen
  2. Dien een aanvraag in bij het Rijk
  3. Wacht op de beslissing
  4. Lease de auto en ontvang de subsidie
  5. Geniet van elektrisch rijden met subsidie!

Op de Autolijst SEPP staan merken en modellen elektrische personenauto’s waarvan men dat ze mogelijk in aanmerking komen voor de subsidie. Of de auto voldoet aan de voorwaarden, hangt óók af van de keuzes die u maakt in de uitvoering.

Samengevat

De subsidieregeling elektrische auto’s voor particulieren maakt het aantrekkelijker voor privatelease rijders om over te stappen op elektrisch rijden. Door een aanvraag in te dienen bij het Rijk, kun je tot € 2.950,- subsidie ontvangen op je privatelease van een elektrische auto. Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van deze regeling en bespaar op lange termijn!

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig