Uw administratie compleet met tankpas.nl

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan uw administratie. Wist u dat u per zakelijk voertuig gemiddeld 50 bonnen per jaar verzameld? Deze bonnen raken vaak gemakkelijk kwijt, waardoor u de BTW niet kunt terugvorderen. Een tankpas maakt uw administratie gemakkelijk en zorgt ervoor dat u gegarandeerd alle BTW van uw transacties in Nederland kunt terugvorderen. Wist u dat een zoekgeraakte tankbon u gemiddeld €15,- aan BTW kost?

De tankpas voor het MKB en ZZP’ers

Via AutoLeaseCenter heeft u de unieke mogelijkheid uw tankpas met korting te bestellen, want u profiteert van ons collectiviteitsvoordeel. Wij hebben namelijk een samenwerking met Tankpas.nl. Wij hebben gekozen voor Tankpas.nl omdat dit de meest complete en best beoordeelde tankpas van Nederland is.
Met de tankpas van Tankpas.nl bepaalt u zelf waar u tankt. De tankpas wordt namelijk bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. U hoeft dus nooit meer om te rijden en bent niet afhankelijk van een bepaald merk tankstation. U kiest zelf of u tankt bij het dichtstbijzijnde tankstation of het tankstation met de hoogste korting. Bovendien heeft de tankpas nog een aantal handige voordelen:

Ook hebt u de mogelijkheid om de tankpas uit te breiden met de volgende mogelijkheden:

Bestel nu uw tankpas met korting

Volg onderstaande link om de tankpas aan te vragen. In stap 3 van het bestelproces kunt u de unieke kortingscode invoeren: ALC2018
Na het invoeren van de kortingscode krijgt u het eerste jaar 50% korting op de tankpas!

Vraag de tankpas aan!

Disclaimer

Na een jaar is het reguliere tarief van toepassing. De korting is alleen van toepassing op de Tankpas Nederland. Voor eventueel aanvullende diensten is het reguliere tarief van toepassing. De tankpas is na een jaar maandelijks opzegbaar.

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!