Bij AutoLeaseCenter zijn we trots op ons team, daar maken we het verschil mee!

Ron MolendijkRon Molendijk
Directeur, Inkoop, marketing en mobiliteitsadviseur zakelijke markt
ron@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Elke dag bezig zijn met auto’s, is een feest voor mij! Samen met mijn collega’s en leasepartners mag ik op zoek naar creatieve lease-oplossingen voor onze klanten. Dit doe ik met enthousiasme, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Het motiveren van mijn collega’s en partners is mijn voornaamste taak. Dat alles natuurlijk om u van de juiste mobiliteitsoplossing te voorzien!

 

 

Bianca MolendijkBianca Molendijk
Mobiliteitsadviseur private lease
bianca@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Ik mag elke dag in gesprek met onze klanten en toekomstige klanten. Het geeft mij een goed gevoel om samen met hen op zoek te gaan naar de perfecte oplossing. Kennis van zaken, servicegericht en nét een stap extra zetten, is wat mij typeert. En dat doe ik het liefst met een goede dosis humor.

 

 

 

Raymond SteginkRaymond Stegink
Directeur ALC-Partners en mobiliteitsadviseur zakelijke markt
raymond@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Mijn passie voor auto’s drijft mij al 30 jaar en is de reden dat ik enorm veel plezier haal uit mijn werk. Contact met klanten is het leukste wat er is, mensen aan je bedrijf/product binden vind ik een mooie uitdaging. Net iets meer doen dan men van je verwacht is daarbij mijn sterke punt, met name als het gaat om de ontwikkelingen rond het elektrisch rijden. Dit alles geeft mij de brandstof/energie om dit met passie te mogen doen. Ik ben dan ook enorm trots op de waardering die wij van onze klanten mogen ontvangen.

 

Daan van Weeghel 
Mobiliteitsadviseur zakelijke markt, privatelease en shortlease

daan@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Als jongste man van het bedrijf ben ik altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen! Ik wil mijzelf zo goed mogelijk ontwikkelen in de automotive wereld. Elke dag mag ik in gesprek met verschillende relaties om hun te voorzien van de beste lease-oplossingen. Het geeft mij een fantastisch gevoel wanneer ik de relatie goed heb geholpen en dit terug lees in de online reviews.

 

 

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter
  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!