AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Tesla model 2; Wat kunnen we verwachten?

Tesla model 2

Wat we kunnen verwachten?

De autowereld gonst van opwinding met de geruchten rondom de Tesla Model 2. Hoewel officiële bevestigingen nog ontbreken, zijn er sterke aanwijzingen dat Elon Musk en zijn team druk bezig zijn met de ontwikkeling van deze nieuwe, compacte elektrische auto.

Tesla’s strategische zet

Elon Musk, de visionaire kracht achter Tesla, hintte al geruime tijd op een mogelijke uitbreiding van het Tesla-gamma met een betaalbaarder model. Het lijkt erop dat de Tesla Model 2 deze visie in de praktijk brengt. De geruchtenmolen draait op volle toeren sinds de vermeende onthulling op de autoshow in Guangzhou. Naar verluidt wordt de consumentenprijs rond de € 25.000,- De voorlopige codenaam is Redwood!

Wereldwijde impact Tesla model 2

De plannen zorgen niet alleen voor opschudding binnen Tesla’s concurrenten, waaronder Ford, Renault, Nissan en Volkswagen, maar ook onder autoliefhebbers wereldwijd. De auto, afgeleid van de succesvolle Model 3, wordt wereldwijd aangeboden, inclusief in Europa.

Huidig Tesla aanbod

Tesla’s Chinese connectie

Opvallend is de rol van Tesla’s Chinese ontwikkelingsafdeling in de totstandkoming van de Model 2. De auto debuteert op de Chinese autoshow, maar de productie vindt plaats in Azië voor wereldwijde distributie. Een gedurfde zet die de groeiende markt voor elektrische auto’s verder kan versterken.

Specificaties en prijsindicaties Tesla model 2

Volgens insiders zou de Tesla Model 2 een indrukwekkende actieradius van 350 tot 450 kilometer op een volle batterij hebben. De geschatte prijs ligt rond de €25.000, hoewel verwacht wordt dat specifieke versies mogelijk iets boven de €30.000 kunnen kosten.

Bevestiging vanuit Berlijn

Tijdens een bezoek aan de Gigafactory in Berlijn bevestigde Elon Musk naar verluidt de komst van de Model 2. De auto, ook wel Model H genoemd, zal rond de €25.000 kosten en in de Duitse hoofdstad worden geproduceerd. Een veelbelovende stap op de de Europese markt.

Kortom, hoewel de officiële onthulling nog moet plaatsvinden, lijkt de Tesla Model 2 veel teweeg te brengen. Autoliefhebbers wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de definitieve aankondiging van Elon Musk, die mogelijk de autowereld op zijn kop zal zetten.

Verken en ontdek de prijs, specificaties en productie in de innovatieve Gigafactory te Berlijn, een elektrische revolutie in de maak.

EV aanbod – ons assortiment

Wij blijven je graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Tesla Model 2. Als ervaren leaseadviseurs verstrekken wij onpartijdig advies en onderhouden nauw contact met diverse leasemaatschappijen, zodat jij slechts één centraal aanspreekpunt hebt. Ons advies gaat verder dan het aanbevelen van de juiste leasevorm; we assisteren ook bij het selecteren van het merk en model dat het beste aansluit op jouw wensen. Samen analyseren we verschillende factoren, waaronder actieradius en laadsnelheid, om de ideale balans te vinden die past bij jouw behoeften en rijstijl.

Wil je contact opnemen? Zeker! Onze leaseadviseurs staan voor je klaar. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 053-203150 of via e-mail op mkb@autoleasecenter.nl.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig