AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Tesla Model S Leasen

Tesla model s 2017

Klaar voor de toekomst met Tesla model s lease!

Als u écht indruk wilt maken op uw zakenpartner, lease dan een Tesla! Tesla is het bekendste merk elektrische auto’s, dus u rijdt efficiënt en milieuvriendelijk. Bovendien zijn de auto’s van Tesla prachtig om te zien: futuristische vormgeving, superstrakke lijnen en natuurlijk heel comfortabel. Op dit moment zijn twee modellen beschikbaar: de S en de X.

Tesla Model S leasen: indrukwekkende sedan

Tesla had met Model S de ambitie om de veiligste en indrukwekkendste sedan ooit te produceren. Uiteraard beschikt de Tesla Model S over een groot aantal technologische innovaties, die tegenwoordig standaard zijn. Bijvoorbeeld de autopilot, waardoor de Tesla Model S binnen zijn rijbaan blijft en de snelheid automatisch wordt aangepast. Zo worden botsingen en van de weg raken voorkomen. De Model S kan zelf detecteren waar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats is én zelf inparkeren.

Gratis onbeperkt superchargen | Tesla Model S leasen via AutoLeaseCenter

Momenteel profiteer u van extra voordeel door onbeperkt gratis superchargen! U kunt nu door heel Europa rijden en gebruik maken van alles Tesla Superchargers zonder dat u voor de elektriciteit hoeft te betalen. Deze aanbieding is geldig bij bestellingen tot 30 april 2018.

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig