AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Togg T10X

TOGG T10X

De Togg T10X, aangeboden door Autoleasecenter, markeert een spannende ontwikkeling in de elektrische voertuigsector. Deze geavanceerde SUV, vervaardigd door de innovatieve Turkse fabrikant Togg, staat symbool voor een nieuwe tijdperk in duurzaam rijden. De lancering van dit model benadrukt de inzet van Autoleasecenter voor het aanbieden van toekomstgerichte, milieuvriendelijke voertuigopties.

Design en technologie: een nieuw tijdperk van luxe

De T10X, ontworpen door de gerenommeerde Italiaanse firma Pininfarina in samenwerking met Murat Günak, onderscheidt zich door een uitzonderlijke stijl die zowel modern als tijdloos is. Het interieur is voorzien van ultramoderne technologie en luxe afwerkingen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring. Deze combinatie van esthetiek en technologie zet de T10X in de voorhoede van de elektrische voertuiginnovatie.

Prestaties en aandrijving

De T10X is beschikbaar in twee krachtige configuraties, die beide gericht zijn op het leveren van een dynamische rijervaring zonder in te boeten aan efficiëntie. Of klanten nu kiezen voor de achterwielaandrijving of de meer krachtige vierwielaandrijving, ze kunnen rekenen op responsieve prestaties en een soepele rit. Deze prestatiegerichtheid maakt de T10X een uitstekende keuze voor bestuurders die zowel kracht als verfijning zoeken in een elektrische auto.

Batterij en oplaadcapaciteit

De batterijopties van de T10X zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van bestuurders te voldoen, met een indrukwekkend bereik dat zowel korte stadsritten als langere reizen ondersteunt. De snelle oplaadmogelijkheid vermindert de downtime aanzienlijk, waardoor bestuurders meer tijd op de weg kunnen doorbrengen. Deze flexibiliteit in oplaadcapaciteit en bereik maakt de T10X een praktische keuze voor zowel dagelijks gebruik als uitzonderlijke avonturen.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

De T10X weerspiegelt de groeiende behoefte aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Zijn milieuvriendelijke ontwerp en nul-emissie aandrijflijn maken hem tot een voorbeeld van hoe geavanceerde technologie en ecologisch bewustzijn hand in hand kunnen gaan. Door te kiezen voor de T10X dragen bestuurders bij aan een schonere en duurzamere toekomst.

Speciale leasevoorwaarden bij autoleasecenter

Autoleasecenter biedt de T10X aan met aantrekkelijke leasevoorwaarden die zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen. Met flexibele contracten en een uitgebreid pakket aan diensten is het leasen van de T10X niet alleen eenvoudig, maar ook zorgeloos. Deze klantgerichte benadering maakt het leasen van een T10X een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerd en duurzaam voertuig.

Extra informatie over de TOGG T10X

De Togg T10X, aangeboden door Autoleasecenter eind 2024, vertegenwoordigt een nieuwe standaard in elektrische voertuigen. Deze auto combineert geavanceerde technologie met gebruikersgericht design, waardoor hij een ideale keuze is voor zowel zakelijke gebruikers als privé-rijders. Een van de meest opvallende aspecten van de T10X is zijn indrukwekkende rijbereik. Met twee batterijopties biedt de T10X een flexibiliteit die past bij diverse levensstijlen en rijpatronen. De grotere 88,5 kWh batterij biedt bijvoorbeeld een bereik van 523 km, waardoor lange ritten zonder frequente stops mogelijk zijn.

Daarnaast onderscheidt de T10X zich door zijn laadvermogen. Met een capaciteit van maximaal 180 kW via een DC-lader, kan de batterij in slechts 28 minuten van 20% naar 80% worden opgeladen. Deze snelle laadmogelijkheid is ideaal voor bestuurders die een drukke levensstijl hebben en minimale onderbrekingen nodig hebben. Bovendien zorgt de standaard Turkse elektrische stekker voor gemakkelijk en toegankelijk opladen thuis.

De T10X, met zijn geavanceerde veiligheidskenmerken, zet een nieuwe standaard in autoveiligheid. De geïntegreerde camera met spraakactivering verbetert de alertheid van de bestuurder door handsfree bediening mogelijk te maken, terwijl het infotainmentsysteem met kunstmatige intelligentie reageert op gebruikersvoorkeuren en -gedrag, wat zorgt voor een gepersonaliseerde rijervaring. Dit systeem analyseert ook voortdurend rijomstandigheden om potentiële gevaren te identificeren en de bestuurder tijdig te waarschuwen. Het optionele Meridian-geluidssysteem in de T10X transformeert elke rit in een meeslepende audioervaring met zijn kristalheldere geluidskwaliteit, waardoor zelfs de langste ritten plezierig en ontspannen worden. Dit alles maakt de T10X niet alleen veiliger, maar ook aangenamer om in te rijden.

 

 

 

Wil jij de Togg T10X niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig