AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

“Vakantie? Plezierige autorit!” Spelletjes voor een plezierige autorit

Spelletjes voor een plezierige autorit

Op weg naar je vakantiebestemming is het belangrijk om een plezierige autorit te hebben. Maar wat kun je doen om die autorit leuker te maken? In deze blogpost delen we enkele eenvoudige spelletjes die je kunt spelen in de auto. Of het nu gaat om het spotten van langsrijdende auto’s, het raden van radiomuziek of het genieten van andere leuke activiteiten, deze tips zullen je helpen om van je autorit een feestje te maken!

De kunst van het auto’s spotten

Een van de klassieke spelletjes die je kunt spelen tijdens een autorit is auto’s spotten. Het enige wat je nodig hebt zijn scherpe ogen en een beetje concentratie. Kijk naar buiten en probeer verschillende automerken te herkennen. Maak er een wedstrijd van en kijk wie de meeste merken kan spotten. Je zult versteld staan van de variëteit aan auto’s die je onderweg tegenkomt. Wat doe je om een plezierige autorit te hebben? Auto’s spotten natuurlijk!

Een auto leasen?

Gokken van radiohits

Een andere leuke activiteit tijdens een autorit is het raden van de nummers op de radio. Stem af op een populaire muziekzender en luister naar de liedjes die voorbijkomen. Probeer de titel en de artiest te raden voordat de DJ het bekendmaakt. Het kan een uitdagend spel zijn, vooral als je muziekliefhebbers in de auto hebt die strijden om de juiste antwoorden. Wat doe je om een plezierige autorit te hebben? Gokken op de radiohits natuurlijk!

Alvast in de vakantiestemming komen? Hierbij dan alvast 150 lekkere vakantienummers! Zet ‘m op shuffle en repeat…uren luisterplezier. Deze link klinkt als muziek in je oren.

Woordassociatie

Een spelletje dat geen enkele voorbereiding vereist en altijd voor veel plezier zorgt, is woordassociatie. Begin met een willekeurig woord, bijvoorbeeld “vakantie”, en de volgende persoon moet een woord bedenken dat ermee geassocieerd kan worden, zoals “strand”. Vervolgens is het aan de volgende persoon om weer een nieuw woord te bedenken dat past bij “strand”, bijvoorbeeld “zon”. Ga zo door totdat je niet meer kunt bedenken. Dit spel stimuleert de creativiteit en zorgt voor hilarische momenten. Wat doe je om een plezierige autorit te hebben? Woordassociatie spelen natuurlijk!

De 20 vragen uitdaging

Als je zin hebt in een wat meer uitdagend spel, probeer dan de 20 vragen uitdaging. Een persoon denkt aan een voorwerp, persoon of dier, en de anderen mogen om de beurt ja- of nee-vragen stellen om erachter te komen wat het is. De uitdaging is om het voorwerp te raden binnen 20 vragen. Dit spel test je denkvermogen en zorgt voor veel plezier en discussie in de auto. Wat doe je om een plezierige autorit te hebben? De 20 vragen uitdaging spelen natuurlijk!

Conclusie: Een plezierige autorit!

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig