AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

VinFast Lease

Het Vietnamese automerk VinFast maakt binnenkort zijn intrede in Nederland. Het automerk heeft plannen om dit jaar nog actief te worden in ons land en introduceert daarom twee prachtige modellen. Bij Auto Lease Center ben je binnenkort aan het juiste adres voor een VinFast lease. Wij vertellen je graag meer over dit Aziatische automerk en de indrukwekkende specificaties.

Maak kennis met VinFast

Het Vietnamese automerk VinFast is met een opmars bezig in Europa. Ze hebben grootste plannen, aangezien ze aan het eind van dit jaar actief willen zijn in onder andere Nederland. Dit automerk heeft tot nu toe vijf modellen gelanceerd, waarvan de VF8 en VF9 als eerste van het stel naar Nederland zullen komen. Opvallend aan de designs van de wagens is dat de modellen een herkenbaar familiegezicht hebben, met een uitlopend VinFast-logo. Bij Auto Lease Center staan we te popelen om onze klanten te voorzien van een VinFast lease en lichten wij de twee modellen graag alvast aan je toe.

VinFast VF8

De VinFast VF8 beschikt over indrukwekkende kenmerken, waar zowel zakelijk als particulier rijdend Nederland binnenkort van kan gaan genieten:

  • De VinFast VF8 is qua formaat vergelijkbaar met een BMW X3. Met een lengte van 4,75 meter beschik je namelijk over een grote en stoere wagen.
  • De VinFast VF8 zal volledig elektrisch zijn, met een te leasen accupakket. Op één lading kun je met dit model een afstand afleggen van 504 kilometer.
  • De VinFast VF8 is niet alleen stoer door zijn uiterlijk, maar beschikt ook over een krachtige motor. Met een vermogen van 408pk ben je in staat om een snelheid van 100 kilometer per uur te bereiken in slechts 5,5 seconden.

VinFast VF9

Groot, groter, grootst: de VinFast VF9 is de meest robuuste auto van het merk en beschikt over verschillende bijzondere eigenschappen:

  • De VinFast VF9 is een 5,12 meter lange SUV, met een wielbasis van 3,15 meter. Dit model zal beschikken over maar liefst zeven zitplaatsen, wat het onder andere geschikt maakt voor grote gezinnen.
  • De VinFast V9 is volledig elektrisch, waarbij het accupakket ook geleased zal moeten worden. Zo ben je in staat om op één lading stroom een afstand af te leggen van 550 kilometer (WLTP).
  • De VinFast VF9 is – net als zijn voorganger – zeer krachtig. Zo zal ook dit model beschikken over een vermogen van maar liefst 408 pk.

Auto Lease Center: voor een VinFast lease

De wagens van het Vietnamese merk VinFast zijn zeker te beschrijven als indrukwekkend. Zowel de VF8 als de VF9 beschikken over genoeg kracht en kunnen op één lading stroom grote afstanden afleggen. Daarnaast is het uiterlijk ook zeker geen doorn in het oog. Auto Lease Center is daarom erg enthousiast om jou binnenkort te voorzien van een VinFast lease, waarbij je een laag maandelijks bedrag betaald en profiteert van inbegrepen diensten als onderhoud en pechhulp.

Wat mag je van ons verwachten? Zodra de modellen van VinFast op onze website staan, is het zeer eenvoudig om een aanvraag in te dienen. De medewerkers van Auto Lease Center zullen meteen op zoek gaan naar de meest passende leaseoplossing, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Waarna je binnen no time een offerte van ons zult ontvangen.

Voor een VinFast lease moet je nog even geduld hebben. Tot die tijd laten wij je alvast graag kennis maken met al onze elektrische leaseauto’s, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast beantwoorden wij graag al jouw vragen over het merk VinFast of over onze leasemogelijkheden.

Wil jij meer weten over het merk VinFast?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig