AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Vinfast VF 6 Lease

Vinfast VF 6 lease

Op zoek naar een volledig elektrische cross-over SUV? En hecht je veel waarde aan design en persoonlijke aandacht? In dat geval vertellen we je graag meer over de VF 6 van het merk Vinfast. In 2023 biedt AutoLeaseCenter je namelijk de kans om rond te rijden in deze prachtige wagen. Wat mag jij verwachten van dit nieuwe automerk? En wat zijn de voordelen van een lease? AutoLeaseCenter vertelt je hier graag meer over.

Meer informatie over Vinfast

Net als veel andere automerken uit Azië, maakt ook Vinfast plannen om de wereld beetje bij beetje te veroveren. Dit Vietnamese automerk is een dochteronderneming van Vingroup: één van de grootste particuliere bedrijven in Vietnam. Naast dat dit merk zich volledig focust op het ontwikkelen van elektrische auto’s, hebben ze ook plannen om in de toekomst elektrische bussen en scooters op de markt te brengen. Een zeer innovatief en duurzaam automerk, als we de geluiden mogen geloven.

De verwachting is dat Vinfast in 2023 zijn intrede zal maken in Nederland. Zo zullen zij zich als premium merk in de markt gaan zetten. Er worden zeer scherpe prijzen verwacht, waarbij de accu’s gehuurd dienen te worden. Er zullen verschillende modellen worden geïntroduceerd, waaronder de Vinfast VF 6.

Beschikbaar vanaf 2023: de Vinfast VF 6

Op welke datum de Vinfast VF 6 geïntroduceerd zal worden in ons land, is nog even onbekend. Wel weten we dat onze klanten in 2023 bij ons aan het juiste adres zijn voor een Vinfast VF 6 lease. Wat mag je precies van deze indrukwekkende wagen verwachten? Wij geven je alvast een sneak peek van enkele bijzondere specificaties:

  • De Vinfast VF 6 beschikt over een prachtig design. Allereerst zal de onderbroken dagrijverlichtingstrip – inclusief richtingaanwijzer – de aandacht trekken. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende exterieurkleuren, waarbij je ook jouw gewenste interieurcombinatie uit kunt kiezen.
  • De Vinfast VF 6 hecht waarde aan persoonlijke aandacht. Letterlijk. De camera’s op het dashboard zullen de bestuurder namelijk herkennen en op basis daarvan jouw rijervaring verbeteren. Denk aan het juist afstellen van de buitenspiegels en de stoel. Maar ook de verlichting en radiozenders.
  • De Vinfast VF 6 zal een volledig elektrische subcompacte cross-over SUV zijn. De precieze technische specificaties kunnen we nog niet benoemen, maar duidelijk is dat je met deze wagen een steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Vinfast VF 6 lease van AutoLeaseCenter

Geïnteresseerd in de VF 6 van Vinfast? Vanaf 2023 ben je bij AutoLeaseCenter aan het juiste adres voor een Vinfast VF 6 lease. Het leasen van een elektrische auto kan namelijk erg voordelig zijn: zo ervaar je meer financiële ruimte en profiteer je van verschillende inbegrepen diensten, waaronder hulp bij pech onderweg.

Zodra de VF 6 online staat op de website van AutoLeaseCenter, kun je eenvoudig en snel een offerteaanvraag indienen. Achter de schermen gaan onze medewerkers direct aan de slag om de deals van diverse leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Zodra wij de beste leaseoplossing voor jou hebben gevonden, ontvang je binnen de kortste keren al een voorstel van ons via de mail.

Voor een Vinfast VF 6 lease ben je binnenkort bij AutoLeaseCenter aan het juiste adres. Tot die tijd bieden wij je de mogelijkheid om ons overige aanbod elektrische leaseauto’s met elkaar te vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ook staan wij altijd voor je klaar bij eventuele vragen of twijfels.

Wil jij de Vinfast VF 6 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig