AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Vinfast VF 7

Vinfast VF7

Vinfast VF 7 lease

Elektrisch rijden: het is niet alleen duurzaam, maar het kan je ook een gevoel van luxe geven. In ieder geval wél als je kiest voor Vinfast. Dit Aziatische automerk is van plan om onze automarkt te veroveren met diverse innovatieve modellen, waaronder de Vinfast VF 7. Bij AutoLeaseCenter geven wij je graag alvast een sneak peek van deze bijzondere wagen en informeren wij je graag over de verschillende voordelen van een private of zakelijke lease.

Vinfast: een Vietnamees premiummerk

Tegenwoordig willen steeds meer Aziatische autofabrikanten de Europese markt veroveren met elektrische modellen. En Vinfast is hier zeker een uitstekend voorbeeld van. Echter mogen wij er van uitgaan dat dit Vietnamese premiummerk alles uit de kast haalt om ons over te halen om in een VF 7 te rijden. Denk aan diverse technische snufjes, persoonlijke aandacht en andere luxe elementen. De afgelopen tijd heeft Vinfast al verschillende modellen geïntroduceerd, waaronder de VF 7: een compleet elektrische en compacte SUV. AutoLeaseCenter is in ieder geval fan van Vinfast en biedt je daarom binnenkort de kans om een VF 7 te leasen.

Alles over de VF 7

Binnenkort kunnen Nederlanders dan eindelijk rond gaan rijden in een VF 7 van het merk Vinfast. Wat mag je zoal verwachten van dit bijzondere model? Deze elektrische compacte crossover SUV zal zeker een aantrekkelijke keuze zijn, voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden:

  • De VF 7 zal een compleet elektrische wagen zijn. Waarbij het erg bijzonder is om op te merken dat de accu’s gehuurd dienen te worden en je als bestuurder de keuze hebt uit verschillende pakketten.
  • De VF 7 staat dan wel bekend als een compacte crossover SUV, toch zal dit model meer ruimte bieden voor zowel passagiers als bagage in vergelijking met zijn voorganger, met een totale lengte van 454 centimeter.
  • De VF 7 zal net als de overige modellen zeker bekend staan om zijn luxe interieur, volledig gericht op connectiviteit. Denk aan een 15.6 inch touchscreen met infotainment en een prachtige lederen bekleding.

Vinfast VF 7 leasen

Straks kun je bij AutoLeaseCenter terecht voor een Vinfast VF 7 lease. Zo beschik je over een prachtige elektrische SUV van dit Vietnamese premiummerk. Als bestuurder draag je zo niet alleen een steentje bij aan een betere wereld, maar profiteer je ook van alle comfortabele functies die dit premium merk jou te bieden heeft. Daarnaast kan een lease van AutoLeaseCenter een verstandige keuze zijn. Zo ervaar je maandelijks meer financiële ruimte en kun je profiteren van inbegrepen diensten zoals pechhulp en onderhoud.

Wij gaan tot het uiterste om de beste leaseoplossing voor jou te vinden. Ook wanneer je een offerte aanvraagt voor de Vinfast VF 7. Wij zullen de deals van diverse leasemaatschappijen met elkaar vergelijken, om een passende oplossing te vinden. Dit betekent dat je als klant geen tijd en moeite hoeft te verspillen: wij doen graag het werk voor jou.

Liefhebbers van de Vinfast VF 7 lease zullen helaas nog even geduld moeten hebben. De precieze verschijningsdatum van dit indrukwekkende model is tot nu toe nog onbekend. Wel laten wij je alvast weten dat je bij AutoLeaseCenter straks terecht kunt voor een zakelijke of private lease. Ook kun je via onze website alvast onze overige elektrische auto’s met elkaar vergelijken. Voor twijfels of vragen kun je met ons in contact komen.

Wil jij de Vinfast VF 7 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig