AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Vinfast VF 9

Vinfast VF9

Vinfast VF 9 lease

Tegenwoordig zien we steeds meer nieuwe merken de Europese automarkt betreden. Vooral met betrekking tot elektrisch rijden. Zo zullen we binnenkort ook kennis gaan maken met het Vietnamese Vinfast. Dit luxe merk zal zich volledig richten op duurzaamheid, veiligheid en connectiviteit. Wat kunnen we verwachten van de Vinfast VF 9? En wat zijn de voordelen van een zakelijke of private lease van AutoLeaseCenter?

Meer informatie over Vinfast

Ben jij al bekend met het merk Vinfast? De Vietnamezen willen graag vooroplopen in de wereldwijde EV-revolutie en Vinfast zal hier een goed voorbeeld van zijn. Zo is dit alles behalve een budgetmerk en zijn ze vooral gericht op het produceren en verkopen van moderne, duurzame wagens. Zo mag je ervan uitgaan dat de Vinfast VF 9 zal beschikken over de nieuwste technologieën met betrekking tot veiligheid en connectiviteit. Alles om de wereldmarkt te veroveren.

Wanneer de Vinfast VF 9 beschikbaar zal worden voor Nederlandse bestuurders, is nog even onbekend. Mocht het zo ver zijn, dan kun je bij AutoLeaseCenter terecht voor een Vinfast VF 9 lease.

Vinfast VF 9: een premium en elektrische SUV

De precieze releasedatum van de Vinfast VF 9 in Nederland is tot nu toe nog even onbekend. Toch vertellen wij je graag meer over dit indrukwekkende model, aangezien je binnenkort bij AutoLeaseCenter een Vinfast VF 9 lease aan kunt vragen. Maak alvast kennis met de premium en elektrische SUV van dit Vietnamese merk:

  • Dit model staat bekend als een premium SUV met maar liefst 7 zitplaatsen. Je zal dus profiteren van voldoende ruimte voor het hele gezin of voor zakelijke doeleinden.
  • Dit model zal een volledig elektrische auto zijn, waarbij je zal profiteren van een maximaal rijbereik WLTP van 594 kilometer. Als bestuurder kun je dus lange afstanden afleggen, zonder tussendoor op te hoeven laden.
  • Dit model is ook een zeer vlotte auto. Zo behaal je de 100 kilometer per uur in slechts 6,5 seconden. Daarnaast profiteer je van twee elektromotoren met een vermogen tot maximaal 300 kW. Het vermogen weet deze auto prima op het wegdek te verdelen dankzij de vierwielaandrijving.

Binnenkort verkrijgbaar: Vinfast VF 9 lease

Binnenkort kun je voor een Vinfast VF 9 lease terecht bij AutoLeaseCenter. Wij staan onder veel klanten bekend als de nummer één op het gebied van elektrische leaseoplossingen. Waarom? Bij ons betaal je een vast laag bedrag per maand en profiteer je als klant van verschillende inbegrepen diensten, zoals pechhulp en onderhoud.

Zodra wij de Vinfast VF 9 online hebben staan, is het mogelijk om een persoonlijke offerte aan te vragen. Vervolgens voeren onze medewerkers een prijscheck uit bij minstens tien verschillende leasemaatschappijen, om de beste deal te vinden. Waarna je als klant binnen no time een voorstel van ons zult ontvangen. Ga je akkoord? Dan rijd jij binnenkort rond in de prachtige Vinfast VF 9.

Wij zien het belang in van elektrisch rijden. Vandaar dat wij met trots kunnen zeggen dat je binnenkort als particuliere of zakelijke bestuurder een Vinfast VF 9 lease kunt afsluiten bij AutoLeaseCenter. Daarnaast beschikken wij over nog veel meer elektrische leaseoplossingen, die gemakkelijk met elkaar te vergelijken zijn via onze website. Zit je nog met vragen of twijfels? Dan is het mogelijk om met ons in contact te komen.

Wil jij de Vinfast VF9 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig