AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Vinfast VF5 Lease

Vinfast VF 5 lease

Vanaf 2023 is de Nederlandse automarkt een merk rijker: bij AutoLeaseCenter laten wij je graag kennis maken met Vinfast. Zo ben je bij ons binnenkort aan het juiste adres voor verschillende leaseauto’s van dit Aziatische merk, waaronder de Vinfast VF 5. Wij informeren je graag over dit compacte en duurzame model. Ook lichten wij graag de verschillende voordelen van een zakelijke of privé lease toe.

Maak kennis met Vinfast

De afgelopen tijd hebben verschillende Aziatische autofabrikanten al een intrede gemaakt in ons kikkerlandje. En Vinfast zal hier ook zeker geen uitzondering op zijn. De modellen van dit merk laten zich kenmerken door een herkenbaar familiegezicht en een uitlopend Vinfast-logo.

Dit Vietnamese automerk heeft grote plannen om de Europese markt te veroveren. Dit doen zij met een breed aanbod van verschillende elektrische wagens, waaronder de VF 5. Bij AutoLeaseCenter zijn wij fan van Vinfast en bieden wij je binnenkort graag de mogelijkheid om een Vinfast VF 5 te leasen.

Binnenkort verkrijgbaar: de Vinfast VF 5

Wij vragen onze klanten nog even om geduld: de precieze lanceerdatum van de Vinfast VF 5 is nog even onbekend, maar volgens verschillende geluiden mogen wij verwachten dat de VF 5 in 2023 een intrede zal maken in de Nederlandse automarkt. Wat mag je zoal verwachten van de Vinfast VF 5?

  • De VF 5 zal de kleinste wagen zijn die Vinfast ooit ontworpen heeft. Een compacte maar volledig elektrische stadsauto. Het is dus een aantrekkelijke keuze voor gezinnen, maar ook een interessante optie voor bedrijven die in de stad zijn gevestigd.
  • De VF 5 zal over een zeer bijzonder design beschikken. Zo is dit model ontworpen door Italiaanse designhuizen Pininfarina en Torino Design. Een compacte wagen met een krachtig uiterlijk: denk aan een strakke LED-verlichting en uitpuilende wielkasten.
  • De VF 5 zal niet alleen duurzaam, compact en stijlvol zijn. Ook ervaar je voldoende comfort en veiligheid tijdens zowel korte als lange autoritten. Zo zal je straks profiteren van een traffic jam assist en een lane-keeping assist. Ook zijn er geluiden dat het mogelijk is om volledig geautomatiseerd te parkeren met een oproepmodus en de mogelijkheid om op afstand te parkeren.

Een Vinfast VF 5 leasen bij AutoLeaseCenter

Binnenkort is het mogelijk om bij AutoLeaseCenter de indrukwekkende Vinfast VF 5 te leasen. Een volledig elektrische stadsauto met een betrouwbaar karakter en een prachtige vormgeving. Het leasen van een Vinfast kan een zeer verstandige keuze zijn. Zo hoef je niet al jouw spaarcenten in één keer neer te leggen en profiteer je van inbegrepen pechhulp en onderhoud. Hierdoor ervaar je meer financiële rust en kan je zonder zorgen jouw weg vervolgen.

Zodra wij de Vinfast VF 5 online hebben gezet, kun je via de website van AutoLeaseCenter een offerteaanvraag indienen. Vervolgens hoef jij je nergens meer druk over te maken: wij ontzorgen al onze klanten tijdens de zoektocht naar de ideale leaseoplossing. Dit houdt in dat wij het aanbod van verschillende leasemaatschappijen met elkaar zullen vergelijken en binnen enkele werkdagen al een passend voorstel naar je opsturen.

Heb jij interesse in een Vinfast VF 5 lease? Dan vragen wij je nog wel even om geduld. Het is nog onduidelijk wanneer de VF 5 gelanceerd zal worden in ons land. Wel bieden wij je vast de mogelijkheid om onze overige leaseauto’s van verschillende automerken met elkaar te vergelijken. Tevens staat de klantenservice van AutoLeaseCenter altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden.

Wil jij de Vinfast VF 5 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig