AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot International Van of the year 2023

ID. Buzz bedrijfswagenlease

De Volkswagen ID. Buzz Cargo heeft zijn entree gemaakt in Nederland en brengt een ware revolutie teweeg op het gebied van bedrijfswagenlease. Deze hippe en veelzijdige bedrijfswagen biedt ondernemers de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Laten we beginnen met het uiterlijk van de Volkswagen ID. Buzz Cargo. Dit voertuig is een ware blikvanger op de weg, met zijn retro-geïnspireerde design en moderne twist. De strakke lijnen, opvallende LED-koplampen en iconische VW-badge op de grille zorgen ervoor dat de ID. Buzz Cargo direct herkenbaar is. Of je nu in de stad rijdt of op de snelweg, je zult gegarandeerd de aandacht trekken met deze eye-catcher.

Maar het exterieur is niet het enige dat indruk maakt. Het interieur van de Volkswagen ID. Buzz Cargo is eveneens een hoogtepunt. Met een ruim en comfortabel interieur biedt deze bedrijfswagen voldoende plaats voor bestuurder en passagiers. Vanzelfsprekend is er ook gedacht aan de laadruimte. Met zijn praktische indeling en slimme opbergmogelijkheden kun je al je goederen gemakkelijk en efficiënt vervoeren.

Wat de connectiviteit betreft, is de Volkswagen ID. Buzz Cargo voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Het innovatieve infotainmentsysteem houdt je altijd verbonden en biedt toegang tot handige apps en functies. Daarnaast beschikt de ID. Buzz Cargo over geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals adaptieve cruisecontrol en lane-assist, die je helpen veilig op de weg te blijven.

Een ander groot voordeel van de Volkswagen ID. Buzz Cargo is de indrukwekkende actieradius van boven de 400 km. en de diverse laadoplossingen. Met zijn krachtige elektrische motor en efficiënte batterijtechnologie kun je zonder zorgen lange afstanden afleggen. Bovendien zijn er verschillende laadopties beschikbaar, zoals snelladen en thuisladen, zodat je altijd kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. In de lunchpauze laad je de accu makkelijk weer bij tot 80% (snelladen van 5-80% (170 kW) in 30 minuten).

Bij operational lease van de Volkswagen ID. Buzz Cargo kan een leasemaatschappij gebruikmaken van de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). Deze regeling stimuleert de aanschaf van elektrische bedrijfsauto’s door middel van een financiële subsidie. Leasemaatschappijen kunnen de SEBA-subsidie aanvragen om de kosten van de lease te verlagen en zo ondernemers te ondersteunen bij de overgang naar duurzame mobiliteit.

Kortom, de introductie van de Volkswagen ID. Buzz Cargo in Nederland betekent een nieuwe standaard op het gebied van bedrijfswagenlease. Met zijn opvallende uiterlijk, indrukwekkende technische specificaties en duurzame karakter is de ID. Buzz Cargo een uitstekende keuze voor ondernemers die willen rijden in stijl, zonder concessies te doen aan functionaliteit en milieuoverwegingen.

Benieuwd of de Volkswagen ID. Buzz Cargo in jouw bedrijf past? Een offerte opvragen of meer informatie nodig? Laat je contactgegevens achter en je hoort snel van ons.

VW ID. Buzz Cargo
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig