AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

“Klanten vertellen”

Voordelen van wagenparkbeheer door AutoLeaseCenter

Klanten vertellen: “Senz Interim & YourPlannerz over de voordelen van wagenparkbeheer door AutoLeaseCenter

Klanten vertellen over de voordelen van wagenparkbeheer door AutoLeaseCenter. Ron van AutoLeaseCenter spreekt regelmatig met Gerben Vaanholt, mede-eigenaar van Senz Interim & YourPlannerz.

Korte introductie Senz Interim

Senz Interim, YourPlannerz en EduViewz zijn bedrijven die ondersteuning verlenen voor onderwijsinstellingen in het gehele land. Als kennispartner in de onderwijslogistiek beschikken wij over een brede en hoogwaardige (theoretische) kennis van de onderwijslogistiek binnen een onderwijsinstellingen. Wij opereren hierbij op het snijvlak van people-proces en technology. In diverse rollen, denk hierbij aan interim-teamleider, interim roostermaker/onderwijsplanner, functioneel beheerder, business- of proces analist, trainer en coach helpen wij onderwijsinstellingen bij hun bedrijfsvoerende processen. Ook verzorgen wij relevante applicatie- en procestrainingen. Onze consultants zijn regelmatig op de weg te vinden naar onze opdrachtgevers toe om hen kwalitatief goede ondersteuning te verlenen. Hierbij zijn wij afhankelijk van betrouwbaar vervoer.

Laagdrempelig contact met oog voor de klant, compleet met nazorg en ontzorging in de grote (boze) wereld van leasemaatschappijen. De weg naar zorgeloos leasen.

In de dynamische wereld van wagenparkbeheer, shortlease en full operational lease speelt AutoLeaseCenter een centrale rol voor Senz Interim &  YourPlannerz. Het is dé sleutel tot ontzorging en hier is waarom:

Eén aanspreekpunt

Voor Senz Interim & YourPlannerz is AutoLeaseCenter niet zomaar een tussenpersoon; het is hun enige aanspreekpartner. Ondanks dat contracten van Senz Interim & YourPlannerz bij verschillende leasemaatschappijen zijn ondergebracht, blijft AutoLeaseCenter de centrale contactpersoon voor de contracten en het wagenparkbeheer. Bij vragen of klachten zijn zij het aanspreekpunt namens Senz Interim & YourPlannerz, wat een gestroomlijnde communicatie garandeert. Gerben, als het eerste aanspreekpunt voor hun eigen  wagenpark, schakelt rechtstreeks met AutoLeaseCenter. Wanneer het personeel klachten hebben met betrekking tot de auto zoals storingen, schakelen ze direct met ALC, stapt Gerben uit de communicatie en schakelen de berijders rechtstreeks met het team van AutoLeaseCenter waardoor problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Onderscheidend vermogen

Wat AutoLeaseCenter echt onderscheidt, volgens Gerben, is hun toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit. In een doolhof van leasemaatschappijen met diverse tarieven en voorwaarden biedt AutoLeaseCenter een heldere, transparante route.

Toekomstmuziek

Gerben hoopt op een nog breder aanbod van shortleasepartners en occasionlease bij AutoLeaseCenter, vooral omdat Senz Interim & YourPlannerz vaak gebruikmaken van occasionlease. Deze uitbreiding zou hun leasingopties nog meer verbreden.

Zou je AutoLeaseCenter bij anderen aanbevelen? Ja, zegt Gerben en wel om het eerlijke advies, de uitstekende bereikbaarheid en de tijdbesparing. Dit laatste omdat je zelf geen voorwaarden en prijs hoeft te vergelijken bij verschillende leasemaatschappijen. Wij waarderen de gewaardeerde lokale samenwerking met AutoLeaseCenter en vinden het een betrouwbare partner in het complexe landschap van leasemaatschappijen.

Kortom, de dienstverlening van AutoLeaseCenter in één zin: “Laagdrempelig contact met oog voor de klant, compleet met nazorg en ontzorging in de uitdagende wereld van leasemaatschappijen. Bij AutoLeaseCenter staan ze niet alleen garant voor een auto; ze garanderen een zorgeloze reis in de wereld van leasing.”

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig