AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Wat is uw favoriete kleur lease auto? Wat zegt de kleur over u?

favoriete-kleur

Op het straatbeeld ziet u veel verschillende kleuren auto’s. Er rijden veel donker gekleurde auto’s rond in ons land, maar ook rode auto’s zijn nog altijd populair. Tegenwoordig zien we ook veel meer fel gekleurde auto’s op de weg. Welke kleur auto hebt u? En welke kleur heeft uw voorkeur? Wist u dat kleuren iets kunnen zeggen over u als persoon? In dit artikel leest u welke kleuren lease auto’s erg populair zijn, maar ook wat deze kleuren zeggen over uw persoonlijkheid.

Meest gekozen kleuren voor lease auto’s

Wat is de top drie van de favoriete kleur voor lease auto’s? Grijs is de meest gekozen kleur voor een auto. Met maar liefst 30% van alle lease auto’s is dit absoluut de winnende kleur. Maar liefst 20% van de lease auto’s heeft een blauwe kleur en op de derde plek vinden we zwart met 17%. Zoals u kunt zien gaat het vooral om de mooie, donkere kleuren. Waar we aan het begin van de jaren 2000 nog bij voorkeur in een rode auto over de weg gingen, kiezen we nu massaal voor een donkere kleurtint. Daarbij lijkt blauw een veilige kleur te zijn, een kleur die altijd goed zit.

Lease uw Favoriete auto

Wat zegt uw favoriete kleur over u?

De kleurkeuze van uw auto zegt iets over u als persoon en u als mens. Hieronder leest u een overzicht van alle associaties die mensen hebben bij een bepaalde kleur.

Grijs

Grijs is een neutrale kleur. Daardoor geeft hij bij veel mensen de associatie dat de auto in deze kleur weliswaar stijlvol is, maar geen echt pronkstuk. De rijder van de grijze auto is een conflict mijdend persoon. Rijdt u in een grijze auto? Dan zult u hoogstwaarschijnlijk weinig conflicten in uw leven hebben, aangezien u deze liever uit de weg gaat. De rijder van een grijze auto is letterlijk een grijze muis. Hij wilt het liefste opgaan in de massa en dus zo min mogelijk opvallen.

Blauw

Een blauwe auto staat voor tevredenheid, kalmte en ontspannenheid. De lichtblauwe variant geeft de indruk meer creatief te zijn en geeft de verbeeldingskracht weer. Een donkerblauwe auto roept juist het gevoel van onafhankelijkheid op.

Zwart

Zwart staat voor discipline en zelfcontrole. Een rijder van een zwarte auto zal niet zo gauw aandacht trekken, maar wil wel graag opgemerkt worden. Daarnaast komen ook woorden als wilskracht en een uitgesproken visie naar boven. De rijder van een zwarte auto wilt graag serieus genomen worden, maar ook een beetje mysterieus overkomen. Zwart is echt een indicator van kracht en van stijl.

Rood

Rood is de kleur van passie en liefde. Maar ook van ambitie, impulsiviteit en energie. De rijder van een rode auto is hoogstwaarschijnlijk een sportief persoon of een echte leider. Deze rijders zijn vaak op zoek naar een aandacht. Ze worden graag gezien.

Groen

Een rijder van een groene auto is vaak aan het observeren, is behoedzaam en hecht zeker ook belang aan het hebben van comfort in onder andere uw auto. De auto zelf mag luxe, ruim of zelfs groot zijn, maar daar buiten is niets buiten proportie.

Wit

Wit staat voor een nieuw begin, zoals een stuk ongeschreven papier. Toch staat wit ook voor luxe en glamour. Ook betekent een witte kleur auto dat de rijder houdt van orde en regelmaat. De kans op veel rommel in de auto is bij een witte auto minimaal en het kleinst ten opzichte van alle andere kleuren.

Roze

Personen die rijden in een roze auto zijn emotionele personen. Zij praten graag over hun gevoelens en tonen graag hun emoties aan de buitenwereld. De kans is, zoals verwacht, dat er meer vrouwen in een roze auto rijden dan mannen. U bent ook een liefdevol persoon en omringt u graag met andere mensen om u heen. U staat klaar voor uw dierbaren en offert u ook regelmatig op voor anderen.

Paars

Rijders van een paarse auto zijn te vergelijken met kameleons. Zij laten zich niet makkelijk plaatsen in een hokje. De rijders van paarse auto’s kunnen goed multitasken en doen soms honderden dingen tegelijk, ook tijdens het rijden…

Lease uw Favoriete auto

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig