AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Wat voor soort auto is de Byd Seal?

EV Experience AutoLeaseCenter

De BYD Seal is een elektrische sedan die gericht is op de premium EV-markt en duidelijk is ontworpen om te concurreren met modellen als de Tesla Model 3. Met zijn lancering in zowel achterwielaangedreven als vierwielaangedreven versies, biedt de Seal een interessante mix van prestaties, comfort en technologie.

Prestaties en Bereik

De BYD Seal wordt geleverd met een 82,5 kWh batterij in zowel de RWD (achterwielaandrijving) als AWD (vierwielaandrijving) versies. De Seal Design heeft een vermogen van 313 pk en kan in 5,9 seconden van 0-100 km/u accelereren, terwijl de BYD Seal Excellence (AWD) een indrukwekkende 523 pk levert met een acceleratie van 0-100 km/u in 3,8 seconden. De Seal Design heeft een bereik van ongeveer 370 kilometer, terwijl de BYD Seal Excellence (AWD) een iets korter bereik van 520 kilometer heeft​​.

Rijervaring

Op de weg biedt de Seal een aangename rijervaring. Het voertuig is uitgerust met directe besturing en een snelle stuurinrichting, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van behendigheid. De remmen zijn consistent en bieden uitstekende stopkracht. De Seal biedt verschillende rijmodus, waaronder Eco, Normal en Sport, en elke modus beïnvloedt de rijervaring op een andere manier. Het voertuig heeft een sportieve rijstijl, met een stevige ophanging die geschikt lijkt voor wegen in het VK, maar het kan op oneffen wegdek soms wat stug aanvoelen​​.


Byd Seal leasen

Interieur en Technologie

De Seal heeft een interieur dat wordt gedomineerd door een groot 15,6-inch touchscreen infotainmentsysteem. Dit systeem is snel en gebruiksvriendelijk en draagt bij aan de premium uitstraling van het interieur. De binnenruimte van de Seal is ruim, zowel voor als achterin, met veel beenruimte en een redelijk comfortabele hoofdruimte. De kofferruimte is redelijk met 402 liter, en er is ook een extra opbergruimte in de vorm van een 53-liter ‘frunk’. Het interieur is voorzien van hoogwaardige materialen zoals zacht aanvoelend plastic, suède en veganistisch leer, wat bijdraagt aan het premium gevoel van het voertuig​​.

Prijs en Beschikbaarheid

De BYD Seal zal naar verwachting aan het einde van 2023 in het VK worden gelanceerd, met een instapprijs die iets lager ligt dan de vergelijkbare Tesla. De sprong naar het AWD Excellence-model is niet groot en lijkt de kleine extra investering waard. Op basis van de huidige financieringscijfers is de Seal vergelijkbaar geprijsd met de BMW i4 en iets hoger dan de Tesla Model 3, maar deze prijzen kunnen veranderen naarmate het voertuig bekender wordt in het VK​​.

Samenvattend biedt de BYD Seal een indrukwekkend pakket dat efficiëntie, prestaties, goede looks en royale uitrusting goed in balans brengt. Het is een dynamisch indrukwekkend voertuig met scherpe besturing en strakke handling, en een stevige ophangingsopstelling die sportievere rijders zal aanspreken. Het is duidelijk een auto die de moeite waard is om te overwegen in de steeds drukker wordende markt van elektrische sedans.


Byd Seal leasen

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig