AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

XPENG lease

De Nederlandse automarkt is officieel een merk rijker: maak kennis met XPENG. Bij AutoLeaseCenter zijn wij overtuigd van de modellen die XPENG binnenkort op de markt brengt en laten wij je bij deze alvast weten dat je straks bij ons aan het goede adres bent voor een XPENG lease. Allereerst laten wij je graag kennismaken met de XPENG 5 en de XPENG 7.

Binnenkort te leasen: XPENG

De opkomst van duurzaam leven gaat hand in hand met de komst van elektrische auto’s. XPENG is één van de nieuwste automerken die de overstap naar Europa maakt. Dit Chinese automerk is opgericht in 2014 en wil klanten graag overtuigen met hun technologie, vormgeving en gebruiksgemak. De P5 en P7 laten zich hier zeker door kenmerken.

Hoewel de precieze lanceerdatum van de modellen van XPENG nog onduidelijk is, laten wij je alvast weten dat je binnenkort terecht kunt bij AutoLeaseCenter voor een XPENG lease. Vandaar dat we graag wat meer vertellen over de XPENG P5 en de XPENG P7.

XPENG P5 lease

Het allereerste model dat dit Chinese automerk zal introduceren is de XPENG P5. Deze gezinsauto beschikt over verschillende indrukwekkende specificaties, geschikt voor zowel particuliere als zakelijke doelstellingen:

  • De XPENG P5 beschikt over een 66 kWh accu, waarmee de bestuurder beschikt over een vastgestelde actieradius van 465 kilometer. Je bent dus in staat om met de P5 grote afstanden af te leggen, zonder op zoek te hoeven gaan naar een laadpaal.
  • De XPENG P5 is een grote gezinsauto. Deze elektrische sedan is 4,81 meter lang en heeft een wielbasis van 2,77 meter. Ook beschik je over voldoende bagageruimte, met een inhoud van 520 liter.
  • Over het vermogen van de XPENG P5 is helaas nog niet veel bekend. Wel vertellen wij je vast dat er gekozen kan worden tussen een twee- of vierwielaandrijving.

XPENG P7 lease

Naast de P5 laten wij je ook graag kennismaken met de XPENG P7. Een net wat krachtigere wagen, voor zowel zakelijke als particuliere bestuurders:

  • De XPENG P7 is net iets groter en krachtiger, in vergelijking met de P5. Deze elektrische sedan beschikt namelijk over een lengte van 4,88 meter.
  • De XPENG P7 is ook volledig elektrisch. Met een 80 kWh accu beschik je over een WLTP-range van maar liefst 530 kilometer. Een geschikte wagen dus voor een lange autorit.
  • Hoewel er nog niet veel bekend is over het vermogen van de XPENG P7, kunnen wij je wel vast vertellen dat deze wagen in staat is om van 0 naar 100 kilometer te gaan in slechts 4,5 seconden.

XPENG lease van AutoLeaseCenter

Binnenkort zit je goed bij AutoLeaseCenter voor een XPENG lease. Zo bieden wij je straks graag de kans om rond te rijden in de XPENG P5 of de XPENG P7, voor een lage prijs per maand inclusief pechhulp en onderhoud.

Zodra de modellen van XPENG online staan, kun je via onze website gemakkelijk een offerteaanvraag indienen. Ons deskundige team vergelijkt graag het huidige aanbod op de markt, om de ideale deal te vinden. Binnen de kortste keren zal je van ons een persoonlijke offerte ontvangen.

Voor een XPENG lease ben je binnenkort bij AutoLeaseCenter aan het juiste adres. Tot die tijd kun je ons huidige leaseaanbod van verschillende automerken met elkaar vergelijken. Voor vragen staat onze klantenservice paraat.

Wil jij meer informatie over het merk XPENG?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig