AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

XPENG P5 lease

De EV-markt wordt momenteel overspoeld met elektrische wagens van verschillende merken. Het Chinese merk XPENG speelt hier goed op in. Binnen is het mogelijk om de nieuwste XPENG P5 te leasen. AutoLeaseCenter vertelt je alvast graag meer over dit bijzondere automerk en over de P5, zodat je binnen afzienbare tijd bij ons aan het juiste adres bent om de XPENG P5 te leasen voor een laag maandelijks bedrag.

Wat je moet weten over XPENG

We willen steeds duurzamer leven. Niet zo gek dus, dat er tegenwoordig steeds meer elektrische voertuigen verschijnen op de Nederlandse automarkt. Zo maken we kennis met nieuwe en innovatieve automerken, zoals XPENG. Een Chinees automerk, met de ambitie om rijdend Nederland te verbazen met hun technologische innovaties en verbluffende vormgeving. De wagens van XPENG zullen aan het eind van 2022 hun intrede maken, waarbij de XPENG P5 als eerst zal verschijnen. Bij Auto Lease Center informeren wij je daarom graag over de P5, zodat je binnen afzienbare tijd bij ons terecht kunt voor een XPENG P5 lease.

XPENG P5: binnenkort te leasen

Binnenkort kun je terecht bij Auto Lease Center voor een heuse XPENG P5 lease: een model dat graag concurreert met huidige elektrische wagens van onder andere Polestar en Tesla. Zo beschikt de P5 over bijzondere kenmerken, die we graag alvast met je delen:

  • De P5 is een echte gezinsauto. Een volledig elektrische sedan met een lengte van ruim 4,8 meter, met een wielbasis van ruim 2,7 meter. De bagageruimte beschikt ook over een ruime inhoud van meer dan 500 liter, waardoor zakelijke bestuurders hier ook baat bij kunnen hebben.
  • De P5 is compleet elektrisch: zo ben je in staat om autoritten te maken van ruim 465 kilometer op slechts één acculading.
  • De P5 zal ook zeer veilig zijn. Zo is deze wagen voorzien van diverse technische snufjes: denk aan maar liefst twaalf sensoren, negen Driving high Perception Camera’s en vier Driving Surround View Camera’s.

XPENG P5 lease van AutoLeaseCenter

De liefhebbers van de XPENG P5 moeten nog wel even geduld hebben: de verwachting is dat de P5 aan het eind van 2022 beschikbaar zal zijn voor zowel zakelijk als particulier rijdend Nederland. Mocht het zo ver zijn, dan ben je bij AutoLeaseCenter in ieder geval aan het goede adres voor een XPENG P5 lease. Wij zien de voordelen in van dit Chinese merk en bieden onze klanten daarom de kans om de P5 te leasen voor een laag maandelijks bedrag, afhankelijk van de gekozen looptijd.

Binnenkort kan je via de website van AutoLeaseCenter een offerteaanvraag indienen voor een indrukwekkende XPENG P5 lease. Achter de schermen gaan wij direct voor je aan de slag om de beste deal te vinden: hiervoor vergelijken wij het aanbod van verschillende leasemaatschappijen. Waarna wij je binnen enkele werkdagen al een offerte op zullen sturen. Ga je akkoord? Dan rijd jij straks rond in de indrukwekkende XPENG P5.

Binnenkort ben je bij AutoLeaseCenter dus aan het juiste adres voor een XPENG P5 lease. Tot het zover is, kun je via onze site alvast ons huidige aanbod van elektrische leasevoertuigen bekijken en vergelijken. Daarnaast kan je in contact komen met onze klantenservice: wij beantwoorden graag al jouw vragen over de P5 en over onze werkwijze.

Wil jij de XPENG P5 niet missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan hoor je van ons als je deze auto kunt leasen.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig