AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

2 auto's gevonden.

Merk

Aiways leasen

Over Aiways

Artificial Intelligence Ways, oftewel: Aiways. Een Chinees automerk met een splinternieuwe fabriek in de Chinese stad Shangrao. Het merk bestaat pas sinds 2017 maar laat wel een aardige indruk achter. Met de Aiways U5 komt het merk uit met een elektrische auto, maar dit is slechts het begin. De Aiways U6 is ook in de maak en zal binnen afzienbare tijd uitkomen. Aiways opereert alleen en is in het bijzonder trots op de snelheid die ze op allerlei gebieden behalen, bijvoorbeeld bij logistiek. Transport van de auto vanuit China duurt meestal zes weken met een boot, maar de producten uit de nieuwe fabriek krijgen vrijwel meteen een plek op een autotrein die zes dagen later in Europa arriveert. Aiways lease is mogelijk bij AutoLeaseCenter.

Waarom Aiways lease?

Aiways is een relatief nieuw Chinees automerk dat met veelbelovende modellen gaat komen. De elektrische Aiways U5 heeft een prijs vanaf 39.950 euro op de markt, wat een aantrekkelijke prijs is. Vooral voor zakelijke lease klinkt de Aiways U5 als een goed aanbod. De eerste elektrische auto van Aiways heeft een sportief design èn is elektrisch. Bent u op zoek naar een elektrisch model wat niet over de kop gaat in prijs? Dan is Aiways het goede merk voor u.

Full Operational Aiways Lease

Er zijn verschillende mogelijkheden om een auto van Aiways te leasen. Voor zakelijke rijders is er Aiways full operational lease. Dan is alles goed geregeld en hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. U bent geen geld, tijd en moeite kwijt met het aankopen en beheren van de auto en de administratie. De meeste kosten, zowel financiële als operationele, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, schade, pechhulp, verzekering en motorrijtuigenbelasting. U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, winterbanden, vervangen van banden en een tankpas mee te financieren. Alleen brandstof moet u zelf betalen.

Aiways leasing

Als je als zakelijke rijder een auto wilt leasen zijn de modellen van het Chinese merk Aiways niet het eerste wat bij je zal opkomen. Echter is dit wel een model wat meer aandacht verdient en zeker ook voor de zakelijke rijder geschikt is. Het merk is opgericht in 2017 opgericht en vanaf dat moment is de SUV beschikbaar. Dit model heeft in 2020 een update gehad en voldoet daarmee aan de wensen die je als zakelijke rijder hebt als het gaat om het leasen van een auto. Het belangrijkste gegeven waardoor het model steeds meer wint aan populariteit is dat de prijs in combinatie met het formaat van de auto lager is dan de meeste andere auto’s in deze klasse.

Kernmerken van de Aiways

Doordat de Aiways op dit moment alleen maar 1 model heeft die volledig elektrisch is en een actieradius heeft van rond de 400 kilometer wat gezien de grootte van het model uitstekend te noemen is. Daarbij is de laadruimte verrassend groot met bijvoorbeeld aan de motorkap ook een opbergruimte waar bijvoorbeeld de laadkabel kan liggen. Een meerwaarde omdat de rest van de laadruimte beschikbaar blijft voor de andere spullen die je wil meenemen. Een bijkomend voordeel is dat de Aiways is uitgerust met de technische aspecten die je mag verwachten van deze auto. Een groot aantal zaken zijn via de boardcomputer in te stellen.

Voordelen van het leasen van de Aiways

Als je erover nadenkt om een Aiways te leasen als zakelijke rijder dan zijn er een groot aantal voordelen.

  • Je betaalt een vast bedrag per maand. Hierbij zijn de kosten inbegrepen zoals een bedrag voor het onderhoud en de verzekering. Normaal gesproken zit in dit bedrag ook de wegenbelasting maar tot minimaal 2024 zijn elektrische auto’s vrijgesteld van het betalen van wegenbelasting.
  • Je krijgt vervangend vervoer. Als zakelijke rijder heb je de auto nodig. Je zit niet te wachten op het feit dat je voor onderhoud of na een schade de auto kwijt bent. Bij het leasen van een Aiways is een vervangende auto beschikbaar als je om welke reden ook je eigen auto niet kan gebruiken.
  • Door het leasen van een auto heb je geen hoge aanschafkosten. Een auto is voor de zakelijke rijder vaak onmisbaar maar ook een dure aanschaf. Door een auto te leasen hoef je geen bedrag te hebben om een auto of een deel ervan te betalen.
  • Keuze uit verschillende uitvoeringen. Bij het leasen van een auto heb je vaak de keuze uit verschillende uitvoeringen wat wel scheelt in het maandbedrag maar als je dezelfde opties neemt bij een aanschaf is dat bedrag aanzienlijk.
  • In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om een auto te leasen dan deze zelf aan te schaffen.

De technische kant van de Aiways

Het motto van de Chinese fabrikant is lekker elektrisch – Aiways. Een motto wat ook toegepast is bij het model wat beschikbaar is, de U5. Naast de voorwielaandrijving en de krachtige motor die voldoende pk geeft om een topsnelheid van 150 km/uur te halen is de technische kant van dit model uitdagend te noemen. De actieradius is met ruim 400 km hoog te noemen. De snelheid waarmee de auto opgeladen wordt, is goed te noemen waardoor je tijdens een zakelijke bespreking in die tijd voldoende extra kilometers kan maken. Daarnaast is de technische aansturing door het gebruik van 3 schermen in de auto een ervaring die het rijden gemakkelijk maakt.

Meerwaarde van de Aiways

Een Aiways leasen laat vooral zien dat je als zakelijke rijder verder durft te kijken dan de gebruikelijke modellen of merken die beschikbaar zijn. Daarnaast geef je met deze keuze aan dat je vindt dat elektrisch rijden de toekomst is en heeft. De meerwaarde van de Aiways zit ook in het feit dat het merk ervoor kiest om geen uitgebreid netwerk op te zetten van showrooms. Dit heeft een positieve uitstraling voor het milieu.

Aiways lease met financial lease

Ook is er Aiways financial lease, een financieringsvorm die zeer geschikt is voor ondernemers en zelfstandigen. Hierbij wordt u eigenaar van de auto, zodat u de afschrijving en rentekosten fiscaal kunt aftrekken.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van bijvoorbeeld de Aiways U5? Neem dan contact op met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Aiways! Bel 053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig