AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

5 auto's gevonden.

Merk

Nederlands is binnenkort een automerk rijker. Het Chinese BYD staat namelijk op het punt om zijn intrede te maken in de Europese automarkt. Auto Lease Center is fan van dit vernieuwende merk en geeft je daarom alvast de mogelijkheid om kennis te maken met de modellen van BYD. Ben jij geïnteresseerd in het leasen van een elektrische auto? Dan vertellen wij je graag meer over de BYD Tang en over onze leasemogelijkheden.

BYD: Build Your Dreams

Binnenkort kun je bij Auto Lease Center terecht voor een BYD Tang lease. Het Chinese merk Build Your Dreams zet zich volledig in voor een betere toekomst. Dit doen ze door slimme en elektrische innovaties in mobiliteitsoplossingen te ontwikkelen. Met als doel om de temperatuur op aarde met maar liefst 1 graad Celsius te verlagen, om zo bij te dragen aan een betere en duurzame toekomst.

BYD is bezig met een opkomst in Europa. Binnenkort laten ze rijdend Nederland graag kennismaken met drie opvallende en duurzame modellen, waaronder de BYD Tang. Bij Auto Lease Center informeren wij onze klanten graag over de BYD Tang.

Sneak peek van de BYD Tang

Ben jij geïnteresseerd in BYD? Dan zal je vast en zeker versteld staan van de BYD Tang. Binnenkort is het mogelijk om een BYD Tang lease aan te vragen bij Auto Lease Center. Tot die tijd geven wij je graag alvast een sneak peek van deze bijzondere wagen:

  • De Tang is een 100% elektrische SUV. Met deze wagen ben je in staat om grote afstanden van tot wel 400 kilometer af te leggen. En dat op slechts één lading. Dit heb je mede te danken aan de Blade Battery: één van ’s werelds meest veilige batterijen.
  • De Tang is een ruime en gezinsvriendelijke SUV. Zo beschikt deze wagen over maar liefst zeven zitplekken. Ook ervaar je voldoende ruimte, met een maximale opbergruimte van 1655 liter.
  • De Tang biedt de bestuurder een ultieme rijervaring. De Tang is namelijk in staat om automatisch en ongemerkt tussen twee verschillende standen te schakelen: Front Wheel Drive voor een maximale energie-efficiëntie en All Wheel Drive voor een maximale grip.

BYD Tang leasen bij Auto Lease Center

Liefhebbers van de BYD Tang zullen helaas nog even geduld moeten hebben. Wanneer we de BYD Tang precies mogen verwachten in Nederland, is voor nu nog onbekend. Mocht het uiteindelijk zo ver zijn, dan ben je in ieder geval bij Auto Lease Center aan het juiste adres voor een BYD Tang lease. Het leasen van een auto kan zeer voordelig zijn: zo hoef je jouw spaarcenten niet in één keer neer te leggen en profiteer je van diverse inbegrepen diensten.

Wie besluit om een offerteaanvraag in te dienen voor de BYD Tang, zal volledig ontzorgd worden door de mobiliteitsadviseurs van Auto Lease Center. Terwijl jij jouw eigen ding kunt doen, storten zij zich volledig op het zoeken en vinden van een passende leaseoplossing. Waarna je binnen enkele dagen al een offerte van ons kunt verwachten.

Het is nog even onduidelijk wanneer de BYD Tang beschikbaar zal zijn voor de Nederlandse bestuurder. Toch laten wij je graag weten dat je straks bij Auto Lease Center terecht kun voor een BYD Tang lease. Ook is het mogelijk om ons overige aanbod elektrische leaseauto’s online met elkaar te vergelijken, zodat je straks een geschikte keuze kunt maken. Voor overige vragen staat onze klantenservice voor je klaar. Bekijk ook onze leasemodellen:

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig