AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

4 auto's gevonden.

Merk

Cupra leasen

Het merk Cupra is een automerk wat bij veel zakelijke rijders niet zo bekend is. Als je echter kijkt naar de kwaliteit die dit merk heeft, zie je dat dit onterecht is. Als nevenmerk van de Spaanse autofabrikant Seat richten zij zich op de elektrische varianten die gebaseerd zijn op de modellen die Seat heeft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de namen van de Cupra erg lijken op de namen die Seat gebruikt. Het grote verschil is echter dat Cupra alleen maar modellen aanbiedt die 100% elektrisch of hybride plug-in zijn. Als zakelijke rijder is het dus een merk die voldoet aan de steeds hogere eisen die gesteld worden aan het wagenpark.

Het merk Cupra

Het merk Cupra heeft voor een groot deel dezelfde uitstraling als Seat. Waar vaak bij elektrisch rijden gedacht wordt aan een saaie uitstraling tonen de diverse modellen van Cupra aan dat dit hier niet het geval is. Een stoere uitstraling gecombineerd met een sportieve motor. Je zou denken dat dit dan ten koste gaat van de actieradius van de auto maar Cupra heeft in dat opzicht ook aan de zakelijke rijder gedacht die langere afstand moet afleggen want op dat gebied zijn de verschillende modellen stuk voor stuk in staat om een meer dan gemiddelde afstand te rijden.

Het leasen van een Cupra

Als zakelijke rijder ben je op zoek naar gemak en heb je vaak geen zin in allerlei kosten achteraf of een uitgebreide administratie bij de verschillende auto’s. Daarom is het goed om te kijken naar het leasen van een Cupra en de voordelen ervan.

  • Wat voor de meeste zakelijke rijders aantrekkelijk is, is dat je een totaalprijs hebt. Hierdoor heb je geen aparte facturen voor de wegenbelasting en de verzekering. Alle zaken zitten in de totaalprijs.
  • Door een leasecontract worden de zaken eenvoudiger. Bij pech, schade of onderhoud is er vervangend vervoer. Hierdoor kan je verder met je werkzaamheden.
  • Geen grote investering. Als je een auto moet aanschaffen, is dit een grote investering. Zakelijk gezien kan het voordelig zijn om via het leasen van een Cupra deze investering niet te hoeven doen.
  • Fiscale voordelen. De overheid wil dat we in ons land toewerken naar alleen maar auto’s die voldoen aan de milieueisen. De 100% elektrische modellen van Cupra voldoen aan die norm en kunnen daarom fiscaal voordeel hebben. Daarnaast kan een de hybride plug-in modellen ook voordeel hebben.

Verschillende Cupra modellen

De verschillende modellen van de Cupra hebben naast het feit dat het 100% elektrisch is of een hybride plug-in motor heeft meer overeenkomsten. Elk model is uitgerust met een boardcomputer die je helpt tijdens het rijden door te letten op verbruik of het aangeven van de route. Daarnaast heeft elk model de sportieve uitstraling die je mag verwachten van een nevenonderneming van Seat. Als je kiest voor een van de modellen die Cupra heeft is er een speciale business uitvoering die voldoet aan de wensen van de zakelijke rijder. Je telefoon integreert moeiteloos met de bluetooth omgeving waardoor je veilig kunt bellen.

Veilig rijden met een Cupra

De modellen van Cupra bevatten systemen die ervoor zorgen dat je veilig kunt rijden. Het gaat dan niet alleen om assistentie tijdens het rijden zoals een slimme cruisecontrole maar ook allerlei veiligheidsaspecten die ervoor zorgen dat de kans op een ongeval kleiner wordt zoals rijbaanassistentie en door het toepassen van cameratechnieken wordt je zicht vergroot. Neem daarbij een parkeer assistent die moeiteloos je auto in een vak zet en meekijkt als je wil wegrijden en je begrijpt dat het rijden in een Cupra meer is dan een gewone autorit. De sportieve uitstraling maakt de rijervaring ook voor de zakelijke rijder compleet.

Cupra modellen

Cupra born Lease
Cupra formentor Lease
Cupra leon sportstourer Lease
Cupra leon Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig