AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

4 auto's gevonden.

Merk

DS leasen

Als je als zakelijke rijder een sportieve auto zoekt met het bekende Franse comfort kom je al snel uit bij de auto’s van DS. Deze fabrikant is ontstaat vanuit het bekende merk Citroën en heeft de naam dan ook deels ontleed aan de bekende Citroën DS die voor veel rijders het boegbeeld is geweest voor het succes van Citroën. Daarnaast staat de afkorting DS voor Different Spirit en zit er in de naam ook een verwijzing naar het Franse woord voor godin. Hoewel dit natuurlijk vooral marketingtechnisch interessant is, zijn de woorden Different Spirit wel degelijk van toepassing op dit merk.

Kwaliteit DS

De verschillende modellen van DS blinken uit door de kwaliteit die de auto’s hebben. De sportieve uitstraling gecombineerd met een uitstekende afwerking geven aan dat het auto’s zijn die bij het duurdere segment huren. Als zakelijke rijder kan je dan ook genieten van een sportieve rijkwaliteit en een uitstekende kwaliteit van de stoelen, de mooie vormgeving van het interieur. De modellen zijn dan ook bijzonder geschikt om als leaseauto gebruikt te worden.

Voordelen van het DS leasen

Als je een auto wil leasen zijn er een aantal voordelen die van toepassing zijn.

  • Het leasen van een auto biedt volop gemak. Omdat je geen eigenaar bent van de auto maar deze als het ware huurt, hoef je niet na te denken over onderhoud.
  • Goede service. Tijdens het leasen van een auto is de service goed. Er zijn vaak duidelijke afspraken gemaakt met de dealers die voor jou als zakelijke rijder het voordeel bieden dat je gebruik kan maken van bijvoorbeeld vervangend vervoer
  • Vast bedrag. Bij het leasen heb je een vast bedrag per maand buiten de benzinekosten om. Dit vaste bedrag bevat onder andere de kosten voor de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud
  • Geen investering. Als je een DS wil leasen hoef je geen investering te doen. Hierdoor kan het zo zijn dat leasen zelfs voordeliger is als het kopen van dezelfde auto.

Kenmerken van de DS Lease

Naast de kwaliteit die hoog te noemen is zoals eerder benoemd zijn er speciale kenmerken die voor de modellen van DS gelden. Het eerste is dat ze voor de meeste uitvoeringen een business editie hebben uitgebracht. Als je als zakelijke rijder een DS wilt leasen is deze optie een verstandige keuze omdat de dingen die je zakelijk gezien belangrijk vindt geïntegreerd zijn in deze uitgave. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een goede navigatie en het koppelen van je mobiele telefoon aan de boardcomputer. Verder zijn er tal van extra opties mogelijk die voor de zakelijke rijder een meerwaarde hebben.

Veiligheid bij de DS

Bij alle modellen is er veel aandacht besteed aan het veilig kunnen rijden in een DS. Als eerste is er de mogelijkheid tot een noodstop. Door de rem krachtig in te duwen, wordt er een noodstop geactiveerd waardoor de auto sneller zal stil staan. Daarnaast heeft de auto op verschillende plaatsen sensoren zitten die het gemakkelijk maken om te parkeren. De assistentie bij het rijden op een rijbaan wordt steeds vaker toegepast en is ook een wezenlijk onderdeel van de DS. Het herkennen van verkeersborden is een van de punten waar ook de DS goed in is. Kortom de maatregelen zorgen voor een rijervaring waarbij de veiligheid ondanks het sportieve karakter niet in het gedrang komt.

Elektrisch, hybride of brandstof

Als zakelijke rijder heb je bij DS de keuze op welke manier je wilt dat de auto wordt aangedreven. Bijna alle modellen hebben een 100% elektrische variant. Ook zie je in veel gevallen de hybride plug-in motor gebruikt worden. Natuurlijk is het ook zo dat een motor die aangedreven wordt door brandstof nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Welke keuze je ook wil maken op dit gebied bij de DS zijn de verschillende modellen uitgevoerd met de situatie die het beste bij jou als zakelijke rijder past.

Alle DS modellen

DS DS3 crossback Lease
DS ds4 cross Lease
DS ds4 Lease
DS ds7 crossback Lease
DS ds7 Lease
DS ds9 Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig