AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

1 auto gevonden.

Merk

Lynk & Co leasen

Het merk Lynk & Co is bij veel zakelijke rijders een onbekend merk. Dat komt waarschijnlijk omdat dit merk pas sinds 2020 op de Europese markt beschikbaar is. De basis van dit merk is de samenwerking tussen de Chinese eigenaar en Volvo. Hierdoor is er een auto ontstaat die de eigenschappen van de Volvo heeft weten te integreren in een nieuw Chinees merk. Het belangrijkste kenmerk van de Lynk & Co is dat ze een afwijkende manier hebben om een auto te verkopen. Ze maken daarbij gebruik van het principe dat de auto ook door een ander te gebruiken moet zijn door een eigen netwerk op te zetten.

Uitgangspunt Lynk & Co

De grote uitdaging die Lynk & Co zichzelf heeft gesteld is om door de ontwikkeling van de auto en het bijbehorende netwerk de impact voor het milieu zo klein mogelijk te houden. Het onnodig produceren van auto’s is daar een onderdeel van en ze kiezen ervoor om voor de particuliere rijder een membership aan te bieden waarbij je gebruik kan maken van deelauto’s die voldoen aan de hoge standaard die Lynk & Co stelt aan hun auto’s. Voor de zakelijke rijder is deze optie niet interessant en daarom hebben ze op dit gebied wel de mogelijkheid om een auto zakelijk te leasen.

Voordelen bij leasen van een Lynk & Co

Als zakelijke rijder die gebruik wil maken van het leasen van een auto zijn er een aantal voordelen te benoemen.

  • Geen investering. De huidige auto’s waarvan je wilt dat deze voldoen aan de milieueisen zijn een grote investering. Door het leasen van een auto hoef je deze investering zelf niet te doen.
  • Weinig risico. Een leasecontract afsluiten is een product waaraan weinig risico’s zitten. Financieel weet je waar je aan toe bent en aan het eind van je contract heb je geen product waar je iets mee zou moeten maar ben je vrij om een ander contract aan te gaan.
  • Vast bedrag per maand. Als zakelijke rijder wil je weten waar je aan toe ben. Met een vast bedrag per maand kan je er rekening mee houden zonder dat er extra kosten voor onderhoud betaald moeten worden.
  • Vervangend vervoer. Door het aangaan van een leasecontract kan je ook afspraken maken voor vervangend vervoer als je auto voor onderhoud naar de garage moet.
  • Leasen kan voordelig zijn. In een aantal gevallen is het voordeliger als zakelijke rijder om een auto te leasen dan deze zelf aan te schaffen.

Kenmerken van de Lynx & Co

De belangrijkste kenmerken van de Lynx & Co zijn samen te vatten in de simpele conclusie die ze zelf benoemen bij het enige model wat tot nu toe te koop is op de Europese markt.  Alles is inbegrepen in onze auto- fun features, high-tech details en je rijdt met een plug-in hybride motor. De samenwerking met Volvo is dan ook goed te merken omdat de technische details zorgen voor een grote veiligheid voor de rijder en zijn omgeving. Het zakelijke karakter kenmerkt zich vooral door de uitstraling die de SUV die verrassend voordelig is binnen zijn klasse.

Zakelijk rijden met Lynk & Co

Het enige model wat in Europa beschikbaar is de Lynk & Co 01, is een model wat voldoet aan de eisen die je tegenwoordig mag stellen aan een auto. Veel technische zaken zijn goed te noemen en de besturing is prettig. Voor de zakelijke rijder die een SUV wil hebben met een uitstekende uitstraling maar deze niet in het duurste segment van de markt wil zoeken is de Lynx & Co een uitstekende keuze. Ondanks de lagere prijs doet dit model niet onder voor andere auto’s met een vergelijkbare uitstraling.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig