AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

8 auto's gevonden.

Merk

Mini Lease

Bij een Mini lease rijdt u voortaan altijd rond in een fijne, leuke en opvallende auto zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties. Mini leasing heeft als voordeel dat u niet in een keer met een hoog aankoopbedrag te maken krijgt.

Welke modellen bij Mini lease?

De oudere Mini Cooper modellen zijn natuurlijk leuke auto’s, maar als Mini lease zijn de nieuwste modellen veruit favoriet. Om een Mini te leasen, kunt u kiezen uit diverse modellen. Mini leasing strekt zich uit van een 1.4 benzinemotor tot een 2.0 dieselmotor. Bij lease kunt u ervan uitgaan dat de nieuwste uitvoeringen tot uw beschikking staan.

Mini lease in maandelijkse termijnen

Mini leasing houdt in dat u alleen maar met maandelijkse kosten te maken heeft. Door een zogenaamd lease-contract wordt bepaald welk maandelijks bedrag met uw Mini lease gemoeid is. Wilt u een Mini leasen? Dan kunt u kiezen uit diverse leasevormen. Zo is de financial lease geschikt voor ondernemers en is de private lease of full uperational lease meer bedoeld voor particulieren.

De zekerheid van Mini leasing

Met Mini leasing verschaft u de nodige zekerheid. De fabrikant van deze schitterende stadsauto is inmiddels een dochteronderneming van de ijzersterke BMW Group, waardoor u bij onze Mini lease geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw auto. Lijkt het u wat om ook een Mini te leasen? Informeer dan bij een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Mini! Bel
053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

Alle Mini modellen: 

Mini Cabrio Lease
Mini Clubman Lease
Mini Countryman Lease
Mini Mini-2 Lease
Mini Mini Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig