AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

4 auto's gevonden.

Merk

Mitsubishi Lease

Wilt u ook een Mitsubishi leasen? Net als andere Japanse merken staat Mitsubishi bekend om zuinige, betrouwbare en comfortabele auto’s. Auto’s dus waarin iedere zakelijke rijder zich graag laat zien! Ook voor Mitsubishi lease kunt u bij ons terecht.

Zuinig en betrouwbaar

De nieuwe typen Mitsubishi zijn aantrekkelijk door hun dynamische design en het gebruik van geavanceerde techniek. Iedereen die simpelweg de beste rijervaring wil, kan bij Mitsubishi terecht. Alle typen Mitsubishi zijn zuinig én betrouwbaar. De nieuwste modellen Space Star en ASX zijn speciaal ontworpen met het oog op de prijsbewuste klant, die toch van de hoogste kwaliteit en zuinigheid wil genieten. Beide typen zijn standaard uitgerust met de nieuwste technologische snufjes, die niet zouden misstaan in het hogere segment. Geniet onder andere van Active Stability en Traction Control (ASTC), ABS met EBD en brake assist. Daarnaast kunt u genieten van ultiem comfortabele stoelen en de grote ruimte, zowel in de kofferbak als in de auto zelf. Het oog wil ook wat, dus zijn de nieuwste modellen beschikbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Het design oogt sportief en toch solide, met onder andere 14-inch lichtmetalen velgen. De laatste jaren heeft Mitsubishi sterk ingezet op milieuvriendelijkheid; de nieuwe MIVEC ClearTec motor zal u zeker verbazen met zijn prestaties!

Mitsubishi leasen

Wanneer je als zakelijke rijder een Mitsubishi wil leasen, weet je in ieder geval dat er voldoende keuzes zijn door de verschillende modellen die deze Japanse fabrikant op de markt heeft gebracht. Van een kleine compacte auto tot een breed inzetbare SUV, alle type auto zijn van dit merk te vinden. Mitsubishi staat niet voor niets goed aangeschreven en binnen de zakelijke markt is een auto van dit merk ook een prima verschijning om mee voor de dag te komen. De hoge eisen die gesteld worden aan de diverse modellen zorgen ervoor dat het rijden in een Mitsubishi als zeer positief wordt ervaren.

Zakelijk Mitsubishi leasen

Bij het leasen van een van de modellen van Mitsubishi is het goed om de volgende voordelen te bekijken zodat je weet wat je kunt verwachten.

  • Het leasen van een auto is eenvoudiger voor je administratie. Doordat je een vast bedrag per maand hebt, weet je wat je kunt verwachten en wat de kosten zijn. Door een duidelijke rapportage weet je direct waar je aan toe bent.
  • Vast bedrag per maand. Naast de wegenbelasting en de verzekering die in je leasebedrag zitten, zijn de andere kosten ook voor een vast bedrag per maand. Eventuele reparatiekosten of de kosten van een schade komen niet voor je eigen rekening.
  • De aanschaf van een auto is zakelijk gezien vaak duurder dan een auto leasen. Vanuit diverse berekeningen blijkt dat leasen voor een zakelijke rijder voordeliger kan zijn dan de aanschaf van een auto.
  • Vervangend vervoer. Of je auto nu weg is voor onderhoud, een reparatie naar schade. In de meeste gevallen krijg je bij een zakelijke leaseovereenkomst een vervangende auto. Hierdoor kan je gewoon verder gaan met je werk en hoef je niet te wachten in een garage.

Waarom Mitsubishi lease?

De vraag bij het leasen van een auto is vaak welk merk wil je leasen? Als je kiest voor een Mitsubishi dan kies je niet alleen voor een auto, je kiest ook voor een innovatief merk. Mitsubishi wordt door veel mensen gezien als het merk dat vooral in de Aziatische markt veel kennis en innovatie heeft gebracht. Kennis die ook op veel gebieden in Europa is toegepast. De manier van werken komt ook doordat Mitsubishi jarenlang ervaring heeft opgedaan in het rally rijden. De eisen die gesteld worden aan deze auto’s zijn de norm geworden voor de modellen die Mitsubishi op de markt heeft.

Verschillende Mitsubishi modellen

Als je naar de modellen van Mitsubishi kijkt zie je dat de keuze opvallend ruim is. Voor de zakelijke rijder die kiest voor een compacte stadsauto is de Spacestar een uitstekend model. Wil je echter een SUV rijden dan biedt Mitsubishi de bijvoorbeeld de Eclipse Cross PHEV aan. Welk model je ook kiest je bent in ieder geval verzekerd van een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen. Deze maatregelen zorgen voor bescherming en voorkoming van ongevallen die kunnen plaatsvinden en maken het rijden een stuk prettiger.

Verschillende uitvoeringen Mitsubishi

Bij alle modellen van Mitsubishi zijn er verschillende uitvoeringen te kiezen. In veel gevallen is er ook een speciaal business pakket wat uitermate geschikt is voor de zakelijke rijder (de Instyle modellen) Hierbij gaat het vooral om het juiste gebruik van een boardcomputer waar de navigatie in verwerkt is. Verder zijn de zakelijke uitvoering vaak luxer dan een standaardmodel zoals Mitsubishi deze op de markt brengt. Daarnaast is er gekozen om bij deze modellen een zo uitgebreid mogelijk pakket te maken van de veiligheidsaspecten. Daarnaast is alles aanwezig om je mobiele telefoon te verbinden met de auto waardoor je op dat gebied ook de beste veiligheid kan hebben. Verder is er bij Mitsubishi uiteraard de keuze om ook een hybride plug in model te kiezen waardoor je als zakelijke rijder de afweging kan maken wat het beste bij je past.

Ook een Mitsubishi leasen?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een comfortabele, representatieve en zuinige Mitsubishi? Neem dan contact op met een van onze lease-intermediairs. Die kan u voorlichten over de verschillende financieringsmogelijkheden van uw favoriete Mitsubishi! Bel 053 – 20 30 150 of mail naar info@autoleasecenter.nl.

Alle Mitsubishi modellen

Mitsubishi Asx Lease
Mitsubishi Eclipse-Cross Lease
Mitsubishi L200 Lease
Mitsubishi Outlander Lease
Mitsubishi Space-Star Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig