AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

12 auto's gevonden.

Merk

Opel Lease

Opel is bij uitstek het merk voor de zakelijke rijder, die serieus genomen wil worden op de weg en op kantoor. Opel lease biedt een aantal aantrekkelijke geprijsde leaseopties. Als u een Opel least, komt u zeker representatief voor de dag!

Full operational Opel lease

Met Opel operational lease kunt u in de nieuwste Opel rijden, geheel aangepast aan uw wensen. U betaalt een vast bedrag per maand, gebaseerd op de looptijd van het contract en het aantal kilometers dut u jaarlijks rijdt. Als u kiest voor full operational lease zijn alle kosten inbegrepen:

 • Rente en afschrijving;
 • Houderschapsbelasting;
 • All risk- en WA-verzekering;
 • Reparatie;
 • Onderhoud;
 • Bandenvervanging;
 • Hulp bij pech en ongevallen in binnen- en buitenland;
 • Wagenparkrapportage.

U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, brandstofpas, ongevalleninzittendenverzekering, rechtsbijstand verzekering, schadeverzekering voor inzittenden en winterbanden mee te financieren. Alleen brandstof is voor uw eigen rekening. Bij netto operational lease laat u alleen de financiering regelen en zorgt u zelf voor de andere zaken. Het grote voordeel hiervan is dat Opel leasing eigenaar van de auto blijft en de wegenbelasting in het tarief is inbegrepen. Andere leaseopties zijn: private lease, financial lease en shortlease.

Representatief en zuinig

Opel heeft een aantal modellen speciaal aangepast aan de zakelijke rijder: de Business+ uitvoeringen. Deze uitvoeringen zitten boordevol luxe opties, met standaard een zeer groot palet aan mogelijkheden. Daarnaast zijn alle modellen representatief, hebben een hoge restwaarde en zijn zuinig in onderhoud. Ideaal dus voor de zakelijke rijder: u krijgt design en prestaties, maar rijdt toch duurzaam en uiteraard fiscaal voordelig. Vrijwel alle modellen Opel hebben een brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Heel bijzonder zijn de Bi-Fuel motoren, waarmee u naar keuze op zowel benzine als LPG kunt rijden. Daardoor zijn veel modellen beschikbaar met een lage bijtelling. Ideaal als u veel onderweg bent! U kunt trouwens niet alleen voor personenauto’s bij Opel terecht: ook verschillende modellen bedrijfswagens kunt u voordelig leasen.

Opel leasen

Als het over Duitse degelijkheid gaat dan kom je al snel terecht bij de auto’s van Opel. Voor veel rijders is dit een degelijkheid die ze vaak afbreuk vinden doen aan de vormgeving. Opel heeft dit probleem echter onderkent en de laatste modellen die op de markt gebracht zijn, zijn op het gebied van uitstraling steeds vaker een aantrekkelijk model. Koppel de degelijkheid die er op het gebied van het motorische gedeelte aan de aantrekkelijkheid en je hebt een auto die ook voor de zakelijke rijder interessant is. Daarnaast is en blijft een Opel ook een auto die vooral voor het gezin aantrekkelijk is.

Kenmerken Opel lease

Opel profileert zich al jaren als een tegenhanger van de andere Duitse fabrikanten en hebben als doel een auto te maken die voor de meeste mensen betaalbaar is en daardoor vooral ook geschikt is als gezinsauto. Als zakelijke rijder met een gezin kan het leasen van een Opel dan ook een prima keuze zijn. De ruime opzet kom je tegen bij alle modellen van Opel en zorgt ervoor dat het leasen een verstandige keuze kan zijn waarbij de verschillende modellen veel ruimte hebben voor meerdere personen of voor spullen.

Voordelen van Opel lease

Een leaseauto biedt de volgende voordelen die voor veel zakelijke rijder van toepassing zijn waardoor het leasen van een auto verstandig kan zijn.

 • De kosten zijn overzichtelijk. Een vast bedrag per maand waar de kosten van wegenbelasting, verzekering en onderhoud inbegrepen zijn.
 • Geen investering nodig. Je gebruikt de auto gedurende een afgesproken periode.
 • Geen onverwachte kosten omdat die voor de rekening van de leasemaatschappij komen.
 • Vervangend vervoer. Mocht het nodig zijn dan krijg je in de meeste gevallen vervangend vervoer zodat je mobiel blijft.
 • Na afloop van het contract kan je de auto inleveren. Je gebruikt een leaseauto gedurende het contract en daarna kan je met een nieuw leasecontract een andere auto uitzoeken zodat je altijd in een nieuwe auto rijdt.
 • Leasen kan goedkoper zijn dan de aanschaf van een auto. De waarde en de afschrijving van een nieuwe auto gaan in de eerste jaren het hardste. Het kan voordeliger zijn om een auto te leasen dan deze zelf aan te schaffen.

Modellen van Opel

Als je een van de modellen van Opel wil leasen is er een breed scala aan mogelijkheden. Je moet hierbij denken van een compacte stadswagen tot een SUV en de modellen die ertussen zitten. Bij alle modellen is er gekozen om een verscheidenheid aan verschillende uitvoeringen te geven. Of je nu wilt kiezen voor een sober model of een zo uitgebreid mogelijk model waarbij alles wat je kan verwachten aanwezig is, een Opel biedt dit aan. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij de meeste modellen te kiezen voor de uitvoering waarbij je let op de manier waarop je wilt rijden: Elektrisch, hybride of een motor die gebruikt maakt van brandstof. Niet voor niets behoorde Opel in het verleden tot een van de automerken waarvan er van een bepaald model veel verkocht is.

Extra aspecten van een Opel lease

Elke Opel wordt tegenwoordig uitgerust met een pakket aan mogelijkheden die erop gericht zijn om de veiligheid te waarborgen. Een voorbeeld hiervan is de automatische noodstop als er een gevaarlijke situatie rijdt. Kenmerkend is ook de rijbaan assistentie waardoor je minder snel van baan kan wisselen. Bijna alle modellen maken ook gebruik van de verschillende technieken als het gaat om de verlichting om ervoor te zorgen dat het zicht voor jou goed is maar je tegenligger er weinig last van ervaart. Het draadloos opladen van je telefoon is ook een optie die voor de zakelijke rijder veel gemak geeft. Kortom als zakelijke rijder is een Opel met de mogelijkheden die er zijn een uitstekende keuze.

Alle Opel modellen:

Opel Astra-Sports-Tourer Lease
Opel Astra Lease
Opel Combo-Life Lease
Opel Combo Lease
Opel Corsa Lease
Opel Crossland Lease
Opel Grandland Lease
Opel Insignia-Grand-Sport Lease
Opel Insignia-Sports-Tourer Lease
Opel Mokka Lease
Opel Movano Lease
Opel Vivaro-Combi Lease
Opel Vivaro Lease
Opel Zafira-Life Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig