AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

3 auto's gevonden.

Merk

Polestar lease

Polestar gaat voor het creëren van een maximale rijervaring met een minimale impact. Deze auto’s zijn tot in de puntjes vormgegeven, er is aan ieder detail gedacht. De elektrische auto’s van Polestar kunnen geleaset worden op basis van een voordelig elektrisch leasecontract. Polestar leasen? Dat doe je natuurlijk met behulp van Autoleasecenter.nl.

Dé redenen voor een Polestar lease

Vandaag de dag moeten we zuiniger zijn op onze aarde dan ooit. Fossiele brandstoffen zijn enorm vervuilend en elektrisch rijden is de toekomst. En dat is geen straf in een prachtige auto zoals een Polestar, natuurlijk. Polestar richt zich op elektrisch rijden in combinatie met gebruiksgemak, snelheid, design en betrouwbaarheid. In deze auto kun je met een gerust hart de weg op, omdat de auto je een luxueus en veilig gevoel geeft. Wanneer je het wel ziet zitten om in zo’n mooie elektrische wagen de weg op te gaan, dan zou je zeker een Polestar lease moeten overwegen. Een Polestar leasen houdt in dat je een maandelijks bedrag betaalt om in de Polestar te rijden, in plaats van dat je in één keer het gehele aankoopbedrag voor de auto moet betalen. Dit zorgt ervoor dat niet al jouw spaargeld in één keer op gaat en leasen zorgt ervoor dat alle kosten in één contract overzichtelijk zijn. Omdat elektrisch rijden goedkoper is dan auto’s op benzine, zal u met een Polestar lease voordeliger uit zijn dan wanneer je kiest voor het leasen of aanschaffen van een benzineauto.

Polestar leasen: zakelijk elektrisch rijden

Waarom het voor werkgevers zeer aantrekkelijk is om een Polestar te leasen? Zowel het lease aspect van het zakelijke leasen als het elektrische rijden bieden jou en jouw medewerkers vele voordelen. Kijk maar mee:

  • De Polestar is een duurzame elektrische auto, door als werkgever te kiezen voor een Polestar lease, kies je tegelijkertijd voor een groenere en duurzamere wereld. Op deze manier dragen jou en jouw bedrijf bij aan een duurzamere wereld, zo draagt je jouw steentje bij aan de natuur en het milieu!
  • Polestar lease op basis van een zakelijk leasecontract is zeer aantrekkelijk omdat elektrisch rijden erg betaalbaar is. Laden is veel goedkoper dan tanken en daarnaast hebben elektrische auto’s zoals auto’s van het automerk Polestar een stuk minder onderhoud nodig. Zowel werkgevers als werknemers profiteren van de vele voordelen dat een Polestar lease biedt.
  • Elektrisch rijden is stil, schoon en erg comfortabel. He is ultiem genieten om in een Polestar te rijden en daarom zal je jouw medewerkers zeker blij maken met zo’n prachtige auto, kies daarom vandaag nog voor het leasen van een Polestar.
  • Een Polestar leasen biedt je flexibiliteit en comfort. Je leaset de elektrische auto voor een vast bedrag per maand waarbij je inzicht hebt in alle kosten.

Polestar leasen op basis van full operational lease (zakelijk)

Ons team gaat vol passie en enthousiasme voor je aan de slag om het perfecte elektrische leasecontract te vinden. Een full operational lease contact biedt enorm veel voordelen omdat je dankzij deze leasevorm veel zekerheid heeft. Je bent bijvoorbeeld verzekerd van een inzichtelijk overzicht van de kosten per maand, gedurende de looptijd van het contract. Deze kosten zijn op basis van een all inclusief concept, omdat een full operational Polestar lease inhoudt dat je kiest voor leasen waarbij alle kosten inbegrepen zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan verzekering, wegenbelasting en onderhoudskosten. Dit is ideaal voor bedrijven, omdat kosten op deze manier zeer inzichtelijk te houden zijn. Het wagenparkbeheer wordt op deze manier een stuk makkelijker, waardoor er wordt bespaard op een heleboel administratieve rompslomp. Je kunt gemakkelijker budgetteren en daardoor kunnen jouw bedrijf en medewerkers zich in alle rust focussen op waar zij écht goed in zijn.

Over Polestar

Polestar is een autofabrikant en tevens het performancemerk van Volvo Car Corporation. De fabrikant is gevestigd in Zweden. Het merk richt zich op het bouwen van elektrische en sportieve auto’s. Polestar streeft naar duurzaamheid en premium design. Tegelijkertijd zet het merk stappen om duurzame en gerecyclede materialen in de Precept te produceren. Polestar kijkt naar de technologie van morgen en zet stappen vooruit. Op dit moment is de Polestar 2 te leasen bij AutoLeaseCenter.

“Stap in de toekomst van elektrisch rijden „

– Polestar

Polestar is een merk met een geheel eigen filosofie. Ze zeggen geen traditionele autobouwers te zijn, maar designers die tot in elk detail de auto’s vormgeven. Het merk richt zich bewust op elektrisch rijden in combinatie met aansprekende prestaties en ongeëvenaard gemak. Polestar geeft aan dat de planeet vraagt om meer duurzaam vervoer en ze zijn ervan overtuigd dat puur rijplezier het beste antwoord is.

Waarom Polestar lease?

Polestar breekt met tradities. Het merk denk over elk onderdeel zorgvuldig na en is hierdoor onderscheidend. Ook is in de Polestar 2 te zien dat elk kleinste detail essentieel is. Houd u van een sportieve, elektrische en tegelijkertijd premium auto? Dan is een Polestar wellicht iets voor u. Het is mogelijk om bij AutoLeaseCenter uw favoriete Polestar te leasen.

Alle Polestar modellen

Polestar Polestar-1 Lease
Polestar Polestar-2 Lease
Polestar Polestar-3 Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig