AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

18 auto's gevonden.

Merk

Porsche leasen

Bij het zakelijk leasen van een auto zal het merk Porsche niet het eerste zijn wat bij iemand opkomt. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat veel mensen de Porsche zien als een sportauto die zakelijke gezien niet echt past bij een bedrijf. Niets is echter minder waard. Naast de bekende serie van sportauto’s heeft de Porsche fabrikant ook een complete lijn aan modellen opgezet die het karakter van de sportauto hebben maar wel een zakelijke uitstraling hebben. Je moet hierbij vooral denken aan de meer gangbare modellen zoals bijvoorbeeld de SUV van Porsche

Een Porsche is een Porsche

Hoewel ook Porsche modellen uitgeeft die voor een breder publiek ook binnen de zakelijke markt geschikt zijn, blijf je wel rijden in een Porsche. Voor veel autoliefhebbers toch een droom die door het leasen van dit merk in vervulling kan gaan. Het betekent concreet dat je jarenlange kennis over het afstellen van de auto en de sportieve prestaties ook bij deze modellen de boventoon voert. Je weet dus dat je ondanks een misschien zakelijke uitstraling je toch in een auto rijdt waarbij je vooral zal genieten van de sportieve rijeigenschappen.

Voordelen Porsche leasen

Er zijn heel wat voordelen te noemen als je een Porsche wil leasen.

  • Geen hoge investering. Een Porsche is een dure auto ook als het om een zakelijk model gaat. Door het leasen van deze auto hoef je geen dure investering te doen.
  • Vast bedrag per maand. Een leasecontract is vooral duidelijk in de kosten. Met een vast bedrag per maand waarbij de wegenbelasting, de verzekering en het onderdeel in verwerkt zijn weet je exact waar je aan toe bent.
  • Goede service. Bij een leasecontract worden er afspraken gemaakt over de service, het onderhoud, de hulp bij eventuele pech of schade en vervangend vervoer. Dit zorgt voor een hoop gemak en besparing van tijd.

Eigenschappen van een Porsche

Naast de bekende rijeigenschappen zijn de modellen van Porsche op meerdere gebieden anders dan je van een andere auto mag verwachten. De hoge standaard die aan de motor wordt gesteld vind je terug in de andere aspecten van de auto. Welk model je ook wil leasen je zal altijd verbaasd staan over de mooie vormgeving en geraffineerde afwerking die een Porsche heeft. Er is bij elk model aandacht besteed aan het idee dat de auto bijzonder is en dat de rijder een bijzondere ervaring moet hebben als hij in een Porsche rijdt.

Elektronica bij een Porsche

Op het gebied van veiligheid biedt Porsche alles wat je van een zakelijke auto mag verwachten. Assistentie bij het parkeren is er een goed voorbeeld van. Daarnaast is er ook assistentie bij het rijden op een rijbaan en kan de Porsche zelfs detecteren of er gevaar rondom de auto. Mocht het nodig zijn dan grijpt de auto in zodat je een ongeluk kan voorkomen en op die manier de veiligheid van jezelf en de andere weggebruikers vergoot. Daarnaast zijn de elektronische systemen er ook op gericht om een minimale uitstoot te geven waardoor een model ook voor degene die hoge eisen aan het milieu stelt interessant kan zijn.

Motor is het belangrijkste bij een Porsche

De motor van elk model van Porsche is het belangrijkste onderdeel. Of je nu de echte sportmodellen wil zoals de 911 of je kiest voor de SUV, de meeste aandacht is gegaan naar de motor. Of je nu elektrisch wil rijden of gewoon met randstof je weet dat de sportieve prestaties altijd goed zullen zijn. Als zakelijke rijder kun je dus gebruik maken van de mogelijkheden die de modellen van Porsche bieden. Of je nu kiest voor een SUV of een ander model de indruk die je maakt zal het verschil kunnen maken bij het afsluiten van een deal.

Alle Porsche modellen

Porsche 718-Boxster Lease
Porsche 718-Cayman Lease
Porsche 911-992-Cabriolet Lease
Porsche 911-992-Targa Lease
Porsche 911-992 Lease
Porsche Cayenne-Coupe Lease
Porsche Cayenne Lease
Porsche Macan Lease
Porsche Panamera-Sport-Turismo Lease
Porsche Panamera Lease
Porsche Taycan-Cross-Turismo Lease
Porsche Taycan-Sport-Turismo Lease
Porsche Taycan Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig