AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

6 auto's gevonden.

Merk

Seat Lease

Wist u dat een Seat leasen super gemakkelijk is? Wat dacht u bijvoorbeeld van het leasen van de mooie Seat Leon? Flexibele mobiliteit is toch wel de trend van het moment. Daar past een Seat lease heel gemakkelijk bij. Het mediterraanse temperament met een oost Europees tintje geeft een complete uitrusting. U blijft in de sportieve sferen terwijl deze representatieve auto u vele mogelijkheden geeft.

Seat lease

Naast de flexibele short lease bestaan er nog drie andere vormen van leasen. Iedere vorm van leasen heeft zo zijn voor- en nadelen. Maar hoe weet u nu welke vorm het beste bij u past? Wanneer u niet wilt weten welke kosten u kwijt bent aan een verzekering, onderhoud of reparatie, dan is private Seat lease de oplossing. Niet alleen is pechhulp en vervangend vervoer inclusief, ook alle kosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor de ondernemer

Bent u een succesvolle ondernemer en hebt u graag zelf de touwtjes in hand? Dan is financial Seat lease perfect voor u. Een bedrijfsauto is natuurlijk een must voor iedere succesvolle ondernemer. Deze zakelijke vorm van financiering maakt autorijden goedkoper. Zonder zelf te investeren houdt u de maandlasten laag. Een echte win-win situatie. Een nieuwe auto hoeft u dus niet aan te schaffen, maar houd er wel rekening mee dat u de verzekering, reparatie, onderhoud, banden en belastingen zelf dient te betalen.

Weten waar u echt aan toe bent?

Is financial Seat lease toch niet helemaal uw ding? Het is ook mogelijk om te kiezen voor Seat full operational lease. Deze populaire leasevorm zorgt voor absolute zekerheid, in ruil voor een vast maandbedrag. Deze vorm van leasen wordt ook wel ‘het multitasken’ van mannen genoemd. Maar is dit ook de leasevorm die het beste bij u past? Alleen u weet hier het antwoord op. Een Seat leasen is, in welke vorm dan ook, ideaal. Je betaalt voor het gebruik, niet voor het bezit.

Seat leasen

Als je als zakelijke rijder een Seat wil leasen, doe je dit waarschijnlijk om de sportieve uitstraling die dit merk heeft. De Spaanse fabrikant richt zich met de diverse modellen niet voor niets de laatste periode op een unieke rijervaring die je zult ervaren. Een auto die past in de moderne uitstraling die veel zakelijke rijders willen hebben. De basis van de Seat is in alle gevallen een krachtige motor gecombineerd met sportieve rijprestaties. Daarnaast biedt Seat een brede range aan modellen aan van compacte stadsauto tot een ruime SUV. Hierdoor kan je als zakelijke rijder altijd een model vinden die voldoet aan de eisen die je hebt.

Modellen Seat Lease

De verschillende modellen van Seat die voor de zakelijke rijder interessant kunnen zijn hebben allemaal een speciale business editie. Er is gekeken naar de kosten van de bijtelling waar je mee te maken kan hebben. Daarnaast zijn de modellen voorbereid voor de behoefte die de zakelijke rijder heeft als het gaat om het gebruik van zijn telefoon en de navigatie. De uitstraling van de zakelijke modellen gaat verder dan het sportieve karakter en zorgt ervoor dat je als zakelijke rijder in een auto rijdt die voldoet aan de eisen die bij een zakelijke auto horen.

Voordelen bij het Seat leasen

Het leasen van een Seat biedt jou als zakelijke rijder een groot aantal voordelen.

  • Een duidelijke bedrijfsbalans. Doordat je geen investering hoeft te doen heb je als zakelijke rijder geen problemen met de afschrijving. Hierdoor is je bedrijfsbalans beter te overzien en is de liquiditeit niet afhankelijk van een eventuele aanschaf van een auto
  • Je loopt geen onnodige economische risico’s. De auto blijft namelijk eigendom van de leasemaatschappij. Na afloop van het leasecontract heb je geen verplichting om de auto te kopen of over te nemen.
  • De operationele kosten zijn bij de prijs inbegrepen. Hierbij kan je denken aan onderhoud, reparaties, afschrijving van de auto, wegenbelasting en een verzekering (allrisk).
  • Extra opties zoals vervangend vervoer of het gebruik van winterbanden zijn vaak tegen een meerprijs af te sluiten zodat je ook op dit gebied het voordeel kan ondervinden.
  • Gespreide betaling. Door het aangaan van een leasecontract kies je ervoor om elke maand een vast bedrag te betalen. Voor je begroting eenvoudig om te berekenen en hiermee zijn de kosten gedurende de lengte van het leasecontract gelijk.
  • Leasen is vaak goedkoper. Als je als zakelijke rijder een auto gaat leasen is het vaak goedkoper dan de auto zelf aan te schaffen. Dit verschilt uiteraard per situatie maar het algemene idee dat leasen een duurdere optie is, is in veel gevallen niet meer waar.

Seat staat ergens voor

Elk automerk heeft een eigen uitstraling. In sommige gevallen is dit moeilijk te ontdekken maar bij de Seat komt het duidelijk naar voren. De doelgroep die in een Seat rijdt zijn jonge mensen die weten wat ze willen. De passie die door de vormgeving van de modellen naar voren komt, is het duidelijkste symbool wat je van dit merk mag verwachten. De keuze om in een Seat te rijden is vaak ingegeven door de sportieve prestaties die de modellen hebben en die passen bij wat de jongere generatie van een auto verwacht.

Veel Seat keuze

Naast de vele modellen die Seat heeft, zijn er ook veel keuzes te maken op het gebied van de uitstraling van de auto. Bijna elk model kent een aantal variaties die ervoor zorgen dat je de auto kan samenstellen zoals je dit zelf wilt. Of je nu wilt gaan voor een extra sportieve uitstraling met speciale velgen of je wilt een uitstraling waarbij alle luxe en comfort bij het interieur aanwezig zijn, er is keuze genoeg. Bij elke keuze die je zal maken ben je echter verzekerd van een sportieve uitstraling gekoppeld aan een betrouwbare auto.

Alle Seat modellen

Seat Arona Lease
Seat Ateca Lease
Seat Ibiza Lease
Seat Leon-2 Lease
Seat Leon-Sportstourer-2 Lease
Seat Mii Lease
Seat Tarraco Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig