AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

1 auto gevonden.

Merk

Seres leasen

Als je een Seres wil leasen dan kies je er bewust voor om een elektrische auto te rijden. Hoewel de naam nog vrij onbekend is en er vaak gedacht wordt dat een auto die uit China komt wel veel gebreken zal hebben dan is dat bij de Seres een merk wat relatief kort bestaat wel anders. Een Seres auto bevat de nieuwste technologie en past prima bij het rijden in ons land. De keuze voor een Seres waarbij je gebruik maakt van een zakelijk leasecontract wordt steeds meer gezien als een verantwoorde keuze als het gaat om de belasting van het milieu.

Zakelijk Seres leasen

Als ondernemer is het steeds lastiger om je wagenpark op een manier te beheren die ervoor zorgt dat de impact op het milieu minimaal is en het rijplezier voor je medewerkers optimaal is. Hoewel het uitgangspunt altijd moet zijn dat je medewerkers mobiel moeten zijn, is de maatschappelijke discussie breder geworden en moet autorijden minder belastend zijn voor het milieu. Vanuit die gedachten is het verstandig om te kijken naar het elektrisch rijden wat steeds belangrijker wordt in de huidige tijd. De modellen van Seres zijn in dat opzicht ook een uitstekende keuze voor het zakelijk leasen en voor elk model geldt dat deze alleen maar leverbaar is met een elektrische motor. Daarnaast heb je het voordeel van een maandelijkse betaling in plaats van een grote investering die je moet doen.

Voordelen Seres leasen

Bij het leasen van een Seres kan je uitgaan van de volgende voordelen.

  • Geen kosten voor onderhoud. Bij het leasen is het vooral goed om te weten dat de kosten voor onderhoud en of een reparatie bij de leaseprijs zijn inbegrepen
  • Geen kosten voor de verzekering. Bij een leasecontract gaan wij uit van een full operational leasecontract. Dit houdt in dat je een vast bedrag per maand betaald.
  • Bij reparatie of schade kan je gebruik maken van een andere auto. Hierdoor ben je niet afhankelijk van het wachten op je auto.
  • Leasen is voor de zakelijke rijder vaak goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw model.
  • Omdat de Seres alleen maar elektrische modellen kent, zijn er fiscale voordelen voor je medewerkers die deze auto leasen.

Verschillende Seres lease modellen

De technologie van de Seres is ontwikkeld in Silicon Valley en zorgt ervoor dat de verschillende modellen van Seres uitgerust zijn met een uitgebreide boardcomputer en standaard een 360 graden camera hebben. Daarnaast zijn er ook andere veiligheidsaspecten zoals rijbaanassistentie die standaard worden geleverd. Deze manier van denken waarbij er meer aandacht komt voor veiligheidsaspecten zorgen ervoor dat bij de verschillende modellen die er zijn er oog is voor de veiligheid. Of je nu kiest voor de Seres 3, een compacte SUV, de Seres 5 een SUV-coupé of een Seres 7, een ruime middenklasser die binnenkort verkrijgbaar is, bij alle modellen is de veiligheid en de afwerking zoals je mag verwachten.

Unieke Seres lease auto

Een auto van het merk Seres is een unieke auto. De technische kennis is gecombineerd met het gemak en de voordelen van elektrisch rijden. Hierdoor ben je bij de keuze voor het leasen van een van de modellen van Seres verzekerd van een unieke auto. Een auto waarbij de uitstraling vooral gericht is op de mooie vormgeving en de afwerking van dit model. Doordat de Seres nog een relatief onbekend merk is, kan je hiermee juist het verschil maken als zakelijke rijder. Aan de maatschappelijke eisen die steeds meer gesteld worden aan een wagenpark van je bedrijf kan je door het leasen van een Seres prima invullen. Daarnaast kan je met het leasen van een Seres de eerste stap zetten naar een volledig elektrisch wagenpark.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig