AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

8 auto's gevonden.

Merk

Suzuki leasen

Het Japanse merk Suzuki is bij veel rijders bekend van de kleine compacte auto die ze op de markt hebben gebracht. Tegenwoordig is de keuze van modellen veel breder opgezet al geldt bij Suzuki nog steeds het principe dat een compacte vorm het uitgangspunt is. De SUV van dit merk kent dan ook minimale afmetingen die nodig zijn om het rijgedrag optimaal te laten functioneren. Dat ze garant staan voor hun eigen modellen blijkt wel uit het feit dat ze in de achterliggende periode ervoor gekozen hebben om de garantietermijn te verhogen tot 6 jaar. Daarmee laten ze zien dat ze vertrouwen hebben in hun product.

Verschillende Suzuki modellen

Suzuki heeft ondertussen diverse modellen uitgebracht. Van de compacte stadsauto zoals je de Suzuki Swift kan benoemen tot een terreinwagen zoals de Jimny is. Daarbinnen bieden ze een ruime keuze aan compacte SUV’s en middenklassers zodat voor elke zakelijke rijder die een Suzuki wil leasen er de mogelijkheid is om van dit merk een model te kiezen wat past bij de wensen en eisen die jij stelt aan een auto. De vormgeving van de modellen zorgt ervoor dat je in elk opzicht een auto hebt die niet onderdoet voor een ander merk in dezelfde klasse.

Voordelen bij het leasen van een Suzuki

Als je als zakelijke rijder een van de modellen van Suzuki wil leasen is het goed om te weten welke voordelen hierbij aanwezig zijn.

  • Duidelijke prijsafspraak. Door het afsluiten van een leasecontract is er een duidelijke afspraak over de prijs die je per maand kwijt bent. De enige kosten die nog variabel zijn, zijn de brandstofkosten omdat deze vaak buiten het contract vallen.
  • Vervangend vervoer. Als je door onderhoud of andere omstandigheden tijdelijk je leaseauto niet kan gebruiken, is er in de meeste gevallen vervangend vervoer beschikbaar. Hierdoor hoef je als zakelijke rijder geen rekening te houden met een mindere mobiliteit.
  • Geen investering. Als je een leasecontract aangaat als zakelijke rijder hoef je geen investering te doen. De auto blijft namelijk van de leasemaatschappij. Hierdoor hoef je ook geen rekening te houden in de boekhouding met de afschrijving.

Natuurlijk kan het zo zijn dat er nog meer voordelen van toepassing zijn. Het is verstandig om bij de beslissing om een Suzuki te leasen dit goed uit te zoeken.

Eigenschappen van de Suzuki

Doordat Suzuki verschillende modellen beschikbaar heeft, is het lastig om de eigenschappen die per model verschillend te zijn goed te benoemen. Er zijn echter een aantal eigenschappen die voor alle modellen van toepassing zijn. Als eerste is er de betrouwbaarheid wat benadrukt wordt door het geven van een garantie met een periode van 6 jaar. Als tweede zijn er een aantal toepassingen die gemakkelijk zijn voor de bestuurder. Te denken valt hierbij aan de ondersteuning bij het rijden op een helling. Zowel naar boven (waardoor de hellingproef niet noodzakelijk is) als naar beneden waardoor je minder hoeft te remmen. Daarnaast zijn er vele andere veiligheidsaspecten die voor de rijder en het andere verkeer zorgen voor een minder grote kans op een ongeval.

Zakelijk rijden in een Suzuki

De meeste modellen van Suzuki hebben een speciale business editie. Bij Suzuki noemen ze dit de Business Select. Een aparte uitvoering van een model waarbij er extra aandacht is besteed aan rijcomfort en de zakelijke uitstraling. Door het toepassen van de verschillende motoren in deze uitvoeringen, ben je als zakelijke rijder verzekerd van een auto die past bij de uitstraling die je wilt hebben. Door het toepassen van de strengere milieuwetgeving bij het ontwerp van de modellen hoef je op dit moment niet te denken of je wel voldoet aan de eisen die door de maatschappij gesteld worden. De modellen zijn ook leverbaar als hybride auto waardoor je verzekerd bent van lagere kosten.

Alle Suzuki modellen

Suzuki Across Lease
Suzuki Ignis Lease
Suzuki Jimny-Professional Lease
Suzuki S-Cross Lease
Suzuki Swace Lease
Suzuki Swift Lease
Suzuki Sx4-S-Cross Lease
Suzuki Vitara Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig