AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

13 auto's gevonden.

Merk

Volvo leasen

Wanneer je voor Volvo kiest, dan weet je zeker dat je kiest voor een veilige auto. Het automerk Volvo staat bekend om haar veilige voertuigen, waarmee weggebruikers onbezorgd vele kilometers mee kunnen maken. Daarnaast hebben deze auto’s een zakelijke uitstraling, wat deze auto’s perfect maakt als bedrijfsauto. Zie jij het wel zitten om in deze auto te rijden tegen een voordelig leasebedrag? Een Volvo leasen is makkelijk, voordelig en transparant dankzij de services van Auto Lease Center! Volvo staat sinds jaar en dag bekend om zijn degelijke familiewagens met een vleugje Zweeds design. Stoer en minimalistisch, en toch altijd comfortabel en veilig. Ontdek nu de nieuwste modellen!

Volvo leasen voor zakelijke rijder

Ondernemers moeten zich geen zorgen hoeven maken over hun wagen(park). Het zakelijk leasen van een Volvo biedt daarom dé oplossing. Zakelijk leasen biedt een uitkomst voor iedere ondernemer, omdat je dankzij een Volvo lease een vast bedrag per maand betaalt voor deze mooie, veilige auto. Dit bedrag is zonder bijkomende kosten, de opbouw van de maandelijkse kosten staan in het leasecontract opgenomen waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij een Volvo lease houd je meer financiële ruimte over, omdat het niet nodig is om in één keer een grote investering te doen. Daarnaast zijn zorgen over kosten wat betreft wegenbelasting, schade, reparatie en verzekering verleden tijd omdat deze belangrijke zaken in het leasecontract worden opgenomen. Alle kosten zijn dus zeer inzichtelijk en transparant, waardoor je zonder zorgen de wegen kunt trotseren in je nieuwe Volvo leaseauto. Ook voor wagenparkbeheer biedt Volvo leasen een grote uitkomst, de wagenparkbeheerder heeft in principe geen omkijken naar de maandelijkse vaste kosten, waardoor er wordt bespaard op administratiever rompslomp.

Redenen om te kiezen voor Volvo lease

Net werden al een aantal belangrijke voordelen van een Volvo lease benoemd. Maar, wist je dat er nog veel meer voordelen zitten aan het leasen van een Volvo? Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende punten:

  • Het leasen van een auto is in maar liefst 80% van de gevallen goedkoper dan het kopen van een auto. Naast dat er wordt bespaard op een grote uitgave die in één keer voldaan moet worden, ben je dus ook nog eens voordeliger uit wanneer je kiest voor een Volvo leasen.
  • Doordat er wordt bespaard op een grote uitgave, kan dit geld worden gestoken in andere zaken die binnen bedrijven van belang zijn. Er blijft veel financiële ruimte over en dit kan uiteraard goed worden gestopt in de doorontwikkeling van het bedrijf.
  • Het leasen van een Volvo is daarnaast ook vooral heel makkelijk, vooral wanneer je ons als partij inschakelt om het meest aantrekkelijke leasecontract te vinden. Wij gaan graag voor je aan de slag met het vinden van de perfecte Volvo leaseauto, welke geheel past bij al jouw wensen en eisen. Is de perfecte leasemaatschappij eenmaal gevonden? Er wordt geregeld dat jij zo snel mogelijk zonder zorgen de weg op kan, terwijl wij te allen tijde jouw persoonlijke aanspreekpunt blijven. Zowel wij als de leasemaatschappij waarbij de Volvo uiteindelijk geleased wordt, regelen alles voor je!

Veiligheid voorop

Bij Volvo staan mensen al vanaf het begin voorop, net als in het Zweedse leven. Daarom heeft Volvo Vision 2020 gelanceerd: de doelstelling dat vanaf 2020 niemand meer overlijdt of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo. In de nieuwe modellen Volvo zijn dus talloze innovaties op het gebied van veiligheid toegepast. Bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control, die automatisch de afstand bewaart tussen u en uw voorganger. Bij lage snelheden zorgt Pilot Assist-technologie ervoor dat u in de juiste baan blijft. De City Safety-technologie signaleert voetgangers met behulp van de Forward Collision Warning; als u niet op de waarschuwing van uw Volvo reageert, remt de auto zelf. Daarnaast beschikken alle nieuwe modellen Volvo ook over een 360-gradencamera, blind spot information system, active high beam en een park assist pilot. Uiteraard horen duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen ook bij de zorg voor mensen die Volvo kenmerkt. Daarom hebben alle Volvo lease modellen een zuinig verbruik en is bij de productie zo veel mogelijk rekening gehouden met duurzaamheid.

Welke Volvo leasen?

Volvo heeft meerdere mooie modellen auto’s waar jij als zakelijke ondernemer zeker weten in gezien wil worden. In ons actieaanbod vind je een aantal prachtige modellen, denk bijvoorbeeld aan de bekende Volvo XC60 of XC40, deze auto’s zijn zowel stoer als zakelijk. Spreekt elektrisch rijden je aan? Dan zijn de Volvo Recharge leaseauto’s zeker het overwegen waard. Deze auto’s dragen bij aan een klimaat neutrale toekomst en bieden naast voordelen v oor het milieu ook vele voordelen voor de bestuurder. Elektrisch rijden is namelijk stukken goedkoper dan rijden op benzine of diesel, dus door te kiezen voor een Volvo leaseauto waarmee je elektrisch kunt rijden, ben je nóg voordeliger uit. Volvo leasen? Kies uit ons huidige actieaanbod of stel zelf jouw perfecte Volvo lease auto samen.

Alle uitvoeringen Volvo

Volvo C40 Lease
Volvo S60 Lease
Volvo S90 Lease
Volvo V60-Cross-Country Lease
Volvo V60 Lease
Volvo V90-Cross-Country Lease
Volvo V90 Lease
Volvo Xc40 Lease
Volvo Xc60 Lease
Volvo Xc90 Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig