AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

10 Jarig jubileum van AutoLeaseCenter

10 jarig jubileum AutoLeaseCenter

Het is feest! In februari 2024 bestaat AutoLeaseCenter 10 jaar 🎊 🎉🍰 . In 2014 gestart vanuit het inzicht dat het anders kan en inmiddels heeft AutoLeaseCenter een stevige positie opgebouwd in de intermediairsmarkt samen met onze leasepartners.

Het idee dat leasing voor ZZP’er en MKB persoonlijk moet blijven in een markt waarbij leasemaatschappijen elkaar opslokken en groter worden heeft goed uitgepakt. Inmiddels hebben we ruim 4.000 leasecontracten afgesloten en bedienen we ruim 450 zakelijke relaties met ons team. Graag willen wij hierbij onze relaties, leveranciers en onze leasepartners bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We hebben zelfs relaties en leveranciers vanaf het eerste uur hier zijn wij zeer dankbaar voor, want bij AutoLeaseCenter geloven we in langdurige samenwerkingsverbanden met zowel relaties als leveranciers.

Complimenten ook aan collega’s (en oud-collega’s) die dagelijks met passie en enthousiasme klaarstaan om berijders te adviseren en te begeleiden naar een nieuwe leaseauto en de wagenparken beheren van onze relaties. Samen met het team gaan we bij AutoLeaseCenter voor 100% tevreden relaties en berijders. Naast reguliere auto’s hebben wij veel kennis van elektrische auto’s en de nieuwe merken & modellen. Door de onafhankelijke positie in de markt kunnen wij relaties en leaserijders een eerlijk advies geven over de juiste autokeuze en de best passende contractvorm.

Het 10 jarig jubileum laten we ook niet onopgemerkt voorbij gaan. De komende periode zullen via de bedrijfspagina van AutoLeaseCenter verschillende mijlpalen en ontwikkelingen worden gedeeld. En….. op 14 maart organiseren wij onze 2e EV Experience in Enschede, uiteraard met een feestelijk tintje! Hier zullen diverse merken hun nieuwe elektrische auto’s tonen en is er de gelegenheid om een proefrit te maken. Tevens kun je dan kennis maken met ons team en onze leasepartners. Aanmelden voor dit even kan via onze aanmeldpagina. Het aantal plekken is beperkt en geef je snel op als je erbij wilt zijn.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig