AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Schrijf je nu in voor ons jubileum & unieke AutoLeaseCenter EV Experience op 14 maart 2024

EV experience

AutoLeaseCenter bestaat 10 jaar!
Om dit te vieren organiseren wij een jubileum met unieke EV Experience.

Zakelijke leaserijders opgelet! Wil je elektrisch rijden, maar twijfel je nog over het merk/model? Meld je dan aan voor onze Exclusieve EV Experience in Enschede met de nieuwste elektrische auto’s.  Meld je aan en verzeker je van een plek!

Elektrisch rijden –  de nieuwe toekomst

We schreven het al in 2021, bij onze eerste EV experience, “elektrisch rijden is de toekomst”! Ook de afgelopen periode zijn er weer vele nieuwe elektrische modellen geïntroduceerd of modellen geüpdatet. Dit betekent een ruime keuzemogelijkheid voor de EV rijder. Daarom laten wij je graag kennis maken met verschillende merken en modellen op 1 plek gecentraliseerd. Voordeel voor jou? Je hoeft niet zelf verschillende dealers te bezoeken.

Tijdens deze unieke en exclusieve experience met maximaal 80 deelnemers (20 per tijdsblok) kun je de modellen bekijken en ervaren tijdens een korte proefrit. Uiteraard zijn onze EV Specialisten Raymond en Ron aanwezig en zij kunnen je uitgebreid informeren over elektrisch rijden en de rijeigenschappen van de verschillende auto’s. Sommige merkdealers komen zelfs met hun eigen EV merkspecialisten. Deze editie wordt aangekleed in Formule 1 Sfeer en ga voor de snelste ronde in een Formule 1 simulator en test je reactiesnelheid op een BATAK. Er zijn leuke prijzen te winnen!

Met welke elektrische auto’s kun je kennis maken?

Zeekr BYD Xpeng Volkswagen
Nio Audi BMW Mini
Hongqi Polestar Lotus Tesla
Mercedes Porsche Smart

Onze EV Specialisten kunnen je uitgebreid informeren over de aanschafmogelijkheden en de verschillende leasevormen.

Tijdsblokken 

Op donderdag 14 maart vindt de 2de AutoLeaseCenter EV Experience plaats met een feestelijk tintje in verband met ons 10 jarig jubileum. Bij de ontvangst word je verwelkomt met een kopje koffie of thee met een heerlijke lekkernij. Vervolgens is er de gelegenheid om de verschillende modellen te zien en te ervaren tijdens een korte proefrit. Na afloop zorgen we nog voor een hapje en een drankje zodat we nog even na kunnen praten met elkaar en ervaringen kunnen delen en uiteraard kun je de uitdaging aangaan voor de snelste ronde in een Formule 1 Simulator. De volgende tijdsblokken hebben we ingedeeld op deze dag:

  • Tijdsblok 1 | 09:30 – 11:30 uur
  • Tijdsblok 2 | 11:30 – 13:30 uur
  • Tijdsblok 3 | 13:30 – 15:30 uur
  • Tijdsblok 4 | 15:30 – 17:30 uur

Deze EV Experience biedt je een unieke kans om de diverse modellen te bekijken en te vergelijken op één locatie en om met ons te proosten op het jubileum van AutoLeaseCenter. Mocht je alle aanwezige auto’s willen ervaren, dan kun je er ook voor kiezen om 2 tijdsblokken achter elkaar te selecteren zodat je net wat meer tijd hebt om ze te ervaren. Aanmelding voor deze dag is vereist en dat kan eenvoudig online.

Wil je erbij zijn tijdens onze EV Experience op 14 maart 2024 in Enschede? Meld je dan hier nu gratis aan. Vervolgens ontvang je van ons de uitnodiging voor deze dag. Het aantal plaatsen is beperkt tot 80 deelnemers (20 per tijdsblok). Meld je dan ook snel aan om zeker te zijn van een plek.

Wij kijken uit naar je komst! Graag tot dan. Met vriendelijke groet, team zakelijke lease

AutoLeaseCenter
“Your Drive is Our Passion”

Inschrijven

Meld je aan voor de EV experience
Tijdsblokken | Schrijf je hieronder in voor 1 of 2 tijdblokken. Nadere informatie volgt spoedig.
Deelnemer
Deelnemer
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig