AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lease auto gevonden en dan? Zo kunt u uw auto verkopen!

Overstappen naar lease

U hebt gekozen voor private lease. Een wijs besluit en uw nieuwe auto staat binnenkort al bij u voor de deur. Tot op heden hebt u altijd een eigen auto gehad. Deze auto kunt u uiteraard houden als boodschappenauto of gewoon als extra mobiliteit. Maar wellicht hebt u hem helemaal niet meer nodig en wilt u hem liever verkopen. Dankzij onze samenwerking met 24/7autoverkopen.nl kunt u eenvoudig én snel uw auto verkopen. In dit blogartikel vertellen wij u hoe uw auto verkopen via 24/7autoverkopen.nl in zijn werk gaat en van welke voordelen u zult profiteren.

Auto inruilen of verkopen?

Bij het leasen van een auto is het niet altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. Wel kunt u hem aan de dealer verkopen. Maar zijn dit wel de meest voordelige opties voor u?
Een dealer bepaalt zijn bod door te informeren bij twee of drie handelaren naar de handelswaarde van uw auto. Hierdoor is het bod wat u zult ontvangen erg opzichtig. Wanneer er aan meerdere handelaren zou worden gevraagd naar de waarde van uw auto, is de kans groter dat u hier ook een mooier bod voor zult ontvangen. Kiest u voor 24/7autoverkopen.nl, dan zullen zij uw auto aan honderden dealers en handelaren voorleggen. Op die manier wordt een goede en correcte prijs voor uw auto bepaalt.

Direct private leasen

24/7autoverkopen.nl

U kunt uw te verkopen auto vrijblijvend aanbieden via 24/7autoverkopen.nl. Het bedrijf streeft er naar om zeer snel een telefonisch bod te plaatsen. Wanneer u uw definitieve bod hebt ontvangen, hebt u alsnog drie dagen bedenktijd. Mocht u uw auto bijvoorbeeld elders voor meer kunnen verkopen, dan kunt u vrijblijvend het bod van 24/7autoverkopen.nl bedanken. Uw auto verkopen via deze website is geheel gratis. U hoeft hier niets voor te betalen. Daarnaast blijven al uw gegevens anoniem. Dankzij de landelijke dekking kunt u overal in Nederland uw auto verkopen. 24/7autoverkopen.nl werkt alleen samen met kopers die een hoge klantwaardering hebben en minimaal voldoen aan de Bovag norm. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw auto op correcte wijze wordt verkocht. Daarbij ontvangt u direct uw geld en een vrijwaringsbewijs.

Vier veelgestelde vragen

  1. Waar zitten de verborgen kosten?

Er zijn geen verborgen kosten aan het verkopen van uw auto via 24/7autoverkopen.nl. De diensten zijn geheel kosteloos en er is geen limiet aan het aantal aanmeldingen. Daardoor kunt u een auto zo vaak aanmelden als u dat wilt.

  1. Hoe wordt mijn auto vrijgegeven?

De kopende partij beschikt direct over de mogelijkheid om uw auto te vrijwaren. U krijgt dan ook direct het overschrijvingsbewijs mee. Met dit bewijs kunt u uw verzekering opzeggen en de wegenbelasting wordt daarmee automatisch opgezegd.

  1. Moet ik mijn auto zelf wegbrengen?

U dient inderdaad uw auto zelf weg te brengen naar het autobedrijf dat uw auto wilt kopen. 24/7autoverkopen.nl zal te allen tijde zijn best doen om een bedrijf bij u in de buurt te vinden. Een enkele keer komt het voor dat u een koper treft die zich op een wat verdere afstand van u bevindt. Schade- en sloopauto’s hoeft u nooit weg te brengen. Die worden opgehaald en ter plaatse overschreven.

  1. Hoe ontvang ik mijn geld?

U zult ter plekke een contante uitbetaling krijgen of het bedrag wordt per direct per bank naar u overgemaakt. In dat geval zult u een bewijs van betaling ontvangen.

Direct private leasen

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig