U hebt gekozen voor private lease. Een wijs besluit en uw nieuwe auto staat binnenkort al bij u voor de deur. Tot op heden hebt u altijd een eigen auto gehad. Deze auto kunt u uiteraard houden als boodschappenauto of gewoon als extra mobiliteit. Maar wellicht hebt u hem helemaal niet meer nodig en wilt u hem liever verkopen. Dankzij onze samenwerking met 24/7autoverkopen.nl kunt u eenvoudig én snel uw auto verkopen. In dit blogartikel vertellen wij u hoe uw auto verkopen via 24/7autoverkopen.nl in zijn werk gaat en van welke voordelen u zult profiteren.

auto verkopen

Auto inruilen of verkopen?

Bij het leasen van een auto is het niet altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. Wel kunt u hem aan de dealer verkopen. Maar zijn dit wel de meest voordelige opties voor u?
Een dealer bepaalt zijn bod door te informeren bij twee of drie handelaren naar de handelswaarde van uw auto. Hierdoor is het bod wat u zult ontvangen erg opzichtig. Wanneer er aan meerdere handelaren zou worden gevraagd naar de waarde van uw auto, is de kans groter dat u hier ook een mooier bod voor zult ontvangen. Kiest u voor 24/7autoverkopen.nl, dan zullen zij uw auto aan honderden dealers en handelaren voorleggen. Op die manier wordt een goede en correcte prijs voor uw auto bepaalt.

Direct private leasen

24/7autoverkopen.nl

U kunt uw te verkopen auto vrijblijvend aanbieden via 24/7autoverkopen.nl. Het bedrijf streeft er naar om zeer snel een telefonisch bod te plaatsen. Wanneer u uw definitieve bod hebt ontvangen, hebt u alsnog drie dagen bedenktijd. Mocht u uw auto bijvoorbeeld elders voor meer kunnen verkopen, dan kunt u vrijblijvend het bod van 24/7autoverkopen.nl bedanken. Uw auto verkopen via deze website is geheel gratis. U hoeft hier niets voor te betalen. Daarnaast blijven al uw gegevens anoniem. Dankzij de landelijke dekking kunt u overal in Nederland uw auto verkopen. 24/7autoverkopen.nl werkt alleen samen met kopers die een hoge klantwaardering hebben en minimaal voldoen aan de Bovag norm. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw auto op correcte wijze wordt verkocht. Daarbij ontvangt u direct uw geld en een vrijwaringsbewijs.

Vier veelgestelde vragen

  1. Waar zitten de verborgen kosten?

Er zijn geen verborgen kosten aan het verkopen van uw auto via 24/7autoverkopen.nl. De diensten zijn geheel kosteloos en er is geen limiet aan het aantal aanmeldingen. Daardoor kunt u een auto zo vaak aanmelden als u dat wilt.

  1. Hoe wordt mijn auto vrijgegeven?

De kopende partij beschikt direct over de mogelijkheid om uw auto te vrijwaren. U krijgt dan ook direct het overschrijvingsbewijs mee. Met dit bewijs kunt u uw verzekering opzeggen en de wegenbelasting wordt daarmee automatisch opgezegd.

  1. Moet ik mijn auto zelf wegbrengen?

U dient inderdaad uw auto zelf weg te brengen naar het autobedrijf dat uw auto wilt kopen. 24/7autoverkopen.nl zal te allen tijde zijn best doen om een bedrijf bij u in de buurt te vinden. Een enkele keer komt het voor dat u een koper treft die zich op een wat verdere afstand van u bevindt. Schade- en sloopauto’s hoeft u nooit weg te brengen. Die worden opgehaald en ter plaatse overschreven.

  1. Hoe ontvang ik mijn geld?

U zult ter plekke een contante uitbetaling krijgen of het bedrag wordt per direct per bank naar u overgemaakt. In dat geval zult u een bewijs van betaling ontvangen.

Direct private leasen

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!