Bent u al bekend met het merk Tesla? Het merk is innovatief en verovert de autobranche sinds de komst van de Tesla Roadster. Met de presentatie van deze auto is ook de geavanceerde batterijtechnologie en elektrische aandrijflijn van Tesla gepresenteerd. Echter bestaat Tesla al veel langer. Het bedrijf is in 2003 opgericht door een groep ingenieurs die wilden bewijzen dat er geen concessies gedaan hoeven te worden om elektrisch te kunnen rijden. Het was hun doel om te bewijzen dat elektrische auto’s beter, sneller én leuker zijn dan benzine auto’s. Met succes! Het merk Tesla staat immers bekend als hét merk wanneer het om elektrische auto’s gaat. Wilt u een nieuwe Tesla rijden of wilt u meer weten over dit opvallende automerk? Lees dan vooral verder.

Merk Tesla

De geschiedenis van het merk Tesla

Het merk Tesla is halverwege 2003 opgericht door de twee ingenieurs Martin Eberhard en Marc Tarpenning. Met als doel de wereld van elektrisch rijden te overtuigen, gingen de mannen aan de slag. Vijf jaar later werd de Tesla Roadster gepresenteerd. Tijdens deze presentatie kwamen ook de nieuwe batterijtechnologie en elektrische aandrijflijn aan bod.
Op basis van deze wagen werd er gewerkt aan een nieuwe Tesla: Model S. Deze prachtige auto was innovatief en ’s werelds eerste hoogwaardige volledig elektrische sedan. De Tesla Model S heeft een combinatie van veiligheid, performance en efficiëntie. Daarmee is het beeld van auto’s in de 21e volledig overkop gegooid. Vanaf juni 2012 start Tesla met de officiële verkoop van de Model S.
Nog geen drie jaar later, 2015, komt een Tesla nieuw model op de markt: Model X. Dit model wordt verkocht als de meest veilige, snelle en capabele SUV in de geschiedenis. Het National Highway Traffic Safety Administration beloont de auto met een veiligheidsscore van vijf sterren in ieder mogelijke categorie.
In 2016 introduceerde Tesla opnieuw de komst van een nieuw model: Model 3. Deze auto is momenteel nog niet verkrijgbaar in Europa, maar zal naar verwachting in 2019 ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

Een Tesla leasen

Een Tesla leasen bij AutoLeaseCenter

Wilt u een nieuwe Tesla leasen? Via AutoLeaseCenter kunt u zowel Model S als Model X voor scherpe tarieven leasen. Bestelt u dit jaar nog een Tesla? Dan kunt u de rest van uw leven gratis superchargen via het Tesla Supercharge-netwerk. Daarnaast geniet u in 2018 nog van een ander voordeel. U betaalt namelijk enkel dit jaar nog 4% bijtelling op een nieuwe Tesla. Deze bijtelling geldt voor uw gehele contractduur. Leaset u in 2019 een Tesla? Dan dient u rekening te houden met een hogere percentage bijtelling. Bekijk ons aanbod om te zien welk model Tesla het beste bij u past.
Wilt u weten hoe een ervaren Tesla rijder deze auto ervaart? Onlangs interviewden wij Arend Hofsink over het rijden in een Tesla.

Merk Tesla

Tesla proefrit Drive Experience

Twijfelt u over de aanschaf of het leasen van een nieuwe Tesla? Begrijpelijk! Wij hebben goed nieuws voor u. In samenwerking met Landgoed De Wilmersberg in Overijssel hebt u iedere eerste dinsdag van de maand de mogelijkheid om in een Tesla te rijden. U kunt deze Tesla proefrit gratis beleven. Tijdens deze drive experience maakt u kennis met het merk Tesla en kunt u zelf ervaren hoe het is om in deze prachtige auto te rijden. In anderhalf uur krijgt u de tijd om een Tesla proefrit te maken én u krijgt de benodigde extra uitleg over de auto. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact met ons op en wij plannen u in bij de eerst volgende Tesla Experience Dag! Ook voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Een Tesla leasen

Al meer dan 230 klanten beoordelen ons met een 8,9

Op zoek naar een zakelijke lease auto? Dan mag je bij ons professionaliteit, service en persoonlijke aandacht verwachten. Bekijk hier onze klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Team AutoLeaseCenter

Voordelig leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

AutoLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar. U bepaalt waar uw lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

AutoLeaseCenter is dé leasemakelaar voor zowel particuliere als zakelijke auto lease. Wij brengen veel leasecontracten onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw autolease wensen staan centraal bij AutoLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!