AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in

Winterseizoen voorbereidingstips

Winterseizoen voorbereidingstips bereid je goed voor

Bereid je auto voor op de winter en rij met vertrouwen de koude maanden tegemoet! Ontdek essentiële winterseizoen voorbereidingstips om veiligheid en zichtbaarheid op de weg te waarborgen. De warmere dagen zijn voorbij en de winter staat voor de deur. Het is tijd om je voor te bereiden op de koudere maanden. Hier zijn enkele winterseizoen voorbereidingstips om ervoor te zorgen dat je goed en veilig de weg op kunt:

Verlichting controleren

Zorg ervoor dat al je lichten goed werken, inclusief koplampen, remlichten en richtingaanwijzers. Op donkere winterdagen is zichtbaarheid cruciaal. Zorg ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Op zoek naar leuke spelletjes voor op de achterbank (onderweg naar de herfst- of wintervakantie) kijk dan hier.

Antivries ruitenwisservloeistof gebruiken

Vergeet niet om je ruitenwisservloeistof te controleren en te zorgen dat deze antivries bevat. Hiermee blijven je ruiten schoon, zelfs als de temperatuur onder het vriespunt ligt. Een helder zicht is essentieel om veilig te rijden in de winterse omstandigheden.

Tijdig banden wisselen “Winterseizoen voorbereidingstips”

Ruilen van zomerbanden voor winterbanden is een slimme zet als het kouder wordt. Heb je winterbanden in je contract? Dan kan het zijn dat je een melding krijgt van de maatschappij om deze tijdig te installeren. Winterbanden bieden betere grip en tractie op gladde wegen. Weet je niet of je winterbanden heb laten opnemen in je contract? Wij vertellen het je graag, bel ons op 053-2030150.

Wil je meer weten over de Winterseizoen Voorbereidingstips en hoe ze specifiek van toepassing zijn op jouw situatie? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zorg ervoor dat je je seizoenswissel op tijd plant en vol vertrouwen de winter tegemoet rijdt! Veiligheid op de weg begint met een goede voorbereiding. Op zoek naar een nieuwe lease-auto, bezoek onze site.

AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig