AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Filters

10 auto's gevonden.

Merk

Lexus leasen

Lexus is het luxe submerk van Toyota. In januari 1989 werd dit merk voor het eerst geïntroduceerd en tegenwoordig is dit merk uitgegroeid tot een luxe en sterk merk met sportieve auto’s. Het automerk Lexus is voortdurend vooruitstrevend bezig en daarom heeft het merk al diverse mooie elektrische auto’s geproduceerd. Een Lexus leasen betekent dat je kiest voor een sportieve, betrouwbare en duurzame auto. Wil jij een elektrische Lexus leasen? Neem dan contact op met Auto Lease Center!

Zakelijke Lexus lease

Leasen houdt in dat je voor het gebruik  van de Lexus een maandelijks vastgesteld bedrag betaalt gedurende een vastgestelde periode. Dit bedrag en de afgesproken lease periode worden opgenomen in het leasecontract dat wordt opgesteld door de leasemaatschappij waar je voor kiest. De leasemaatschappij blijft in feite op papier de eigenaar van de Lexus leaseauto, en jij als zakelijke leaser betaalt een bedrag voor het gebruik van deze auto. In het bedrag dat je per maand betaalt, zijn diverse zaken zoals verzekeringen, belastingen en hulp bij pech opgenomen. Deze zaken worden dus allemaal door de leasemaatschappij geregeld en dat biedt voordelen voor het bedrijf op het gebied van budgettering en tijdsbesparing. Je komt namelijk niet voor verrassende kosten te staan, omdat je precies weet wat je in de maand kwijt bent aan het leasen van de Lexus. Daardoor kunnen bedrijven beter budgetteren en dit stelt hen in staat om te investeren in andere belangrijke bedrijfsmiddelen waardoor het bedrijf zelf uiteindelijk kan groeien. Ook zal zo’n all inclusive leasecontract ervoor zorgen dat je als bedrijf wordt bespaard op administratieve rompslomp. Deze zaken worden namelijk door de leasemaatschappij geregeld en als bedrijf heb je geen omkijken naar de administratie hiervan. Het contract wordt beheerd door de uiteindelijke leasemaatschappij die je kiest voor de Lexus lease.

Elektrische Lexus leasen

Tegenwoordig is niets zo populair als elektrisch rijden en dat is natuurlijk niet voor niks. Elektrisch rijden zorgt voor veel minder uitstoot van slechte gassen en daardoor zijn elektrische auto’s een stuk beter voor het milieu dan auto’s die rijden op benzine of diesel. Wanneer jij ook jouw steentje wilt bijdragen aan een schoner milieu en een beter klimaat, dan is elektrisch rijden zeker iets dat je zou kunnen overwegen. Wij van Auto Lease Center zijn gespecialiseerd in elektrisch leasen dus kunnen jou goed helpen met het vinden van het perfecte elektrische leasecontract voor een Lexus auto. Lexus heeft diverse elektrische modellen, waardoor jij veel keuze hebt uit sportieve, luxe wagens met een uniek design die daarnaast ook nog eens beter zijn voor het milieu. Wist je dat een Lexus lease elektrisch naast dat het beter is voor het milieu, daarnaast ook nog eens goedkoper is? In een leasecontract staan namelijk een heleboel dingen zoals bijvoorbeeld verzekeringen en belastingen opgenomen, maar de brandstof van de auto is en blijft voor eigen rekening. Deze kosten staan niet in het contract opgenomen en hier betaal je dus geen maandelijks bedrag voor, maar je bent als leaser van de Lexus zelf verantwoordelijk voor de brandstofkosten. Dit is precies waar jij als zakelijke Lexus leaser van een elektrische Lexus voordelen zal ondervinden; elektriciteit is namelijk goedkoper dan benzine en diesel. Naast dat het op zichzelf al goedkoper is om een Lexus te leasen, zal je ook voordeliger uit zijn op het gebied van brandstofkosten wanneer je kiest voor een elektrische Lexus leasen.

Lexus leasen? Auto Lease Center helpt!

Zit je eraan te denken om een mooie Lexus te leasen? Auto Lease Center helpt je graag bij het vinden van het juiste leasecontract. Wij zijn namelijk dé vergelijkingspartij die meerdere opties van leasemaatschappijen met elkaar vergelijkt, zodat jij zo snel mogelijk de voordeligste en best passende Lexus lease vindt!

Alle modellen Lexus

Lexus Es Lease
Lexus Lc-Convertible Lease
Lexus Lc Lease
Lexus Ls-Serie Lease
Lexus Nx-Serie Lease
Lexus Rc Lease
Lexus Rx-Serie Lease
Lexus Rz Lease
Lexus Ux Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig