AutoLeaseCenter
31619055620
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lexus RC leasen

RC

Per maand Op aanvraag
Bijtelling %
Offerte aanvragen

Introductie van de Lexus RC lease auto

Als onderdeel van het Toyota concern heeft Lexus prachtige auto’s ontwikkeld welke overal in de wereld te zien zijn. Zo ook de Lexus RC, dit model is voor iedereen. Bij AutoLeaseCenter is het mogelijk om deze auto in verschillende uitvoeringen te leasen. Ontdek het hier!

Offerte aanvragen

Specificaties Lexus RC

 • Consumentenprijs
 • Bijtelling %
 • Vermogen pk
 • Aanhanger geremd kg
 • Transmissie
 • Aanhanger ongeremd kg
 • Aandrijving
 • Acceleratie sec
 • Lengte mm
 • Hoogte mm
 • Breedte mm
 • Kofferbakruimte liter
Meer specificaties Minder specificaties

Lexus RC Lease tarieven en looptijden

Bruto en netto bijtelling

Neem voor informatie over de bruto en netto bijtelling contact met ons op.

Lexus RC lease

Word jij ook zo enthousiast van een sportieve wagen? Een auto met alles erop en eraan, waarbij comfort hoog in het vaandel staat? Dan laat Auto Lease Center je graag kennis maken met de Lexus RC. Bij Auto Lease Center heb je de mogelijkheid om deze geweldige auto te leasen, waarbij je de trotse eigenaar kunt zijn van een Lexus RC voor een verrassend laag maandelijks bedrag.

Ontdek de sportieve Lexus RC

Wij lichten graag de sportieve en comfortabele kenmerken van een Lexus RC aan je toe:

 • De Lexus RC is zeer sportief. Dat wordt nog wel eens benadrukt door een vermogen van maar liefst 464pk, waarmee je in staat bent om snelheden van ruim 270 kilometer per uur te behalen. Van 0 naar 100 zal deze auto er slechts 4,3 seconden over doen. Het sportieve karakter van deze Lexus wordt daarnaast ook benadrukt door de sportstoelen die je kunt bewonderen zodra je de deuren opent.
 • De Lexus RC is zeer comfortabel. Wie zegt dat sportieve auto’s niet comfortabel kunnen zijn? Zo biedt de Lexus RC verwarmde zitplaatsen en stuur. Deze wagen beschikt over een multimediasysteem, geschikt voor zowel Apple als Android. Het comfort wordt tevens benadrukt door verschillende veilige functies: lane assist, hill assist, verkeersbordenherkenning en meer.

Private of zakelijke Lexus RC lease

Geïnteresseerd in een Lexus RC? Dan zal je hier wel veel geld voor moeten neerleggen: de consumentenprijs ligt namelijk rond de 150 duizend euro. Wist je dat er een manier is waarop je niet dit gehele bedrag neer hoeft te leggen, maar wel rond kunt rijden in deze prachtige wagen? Auto Lease Center vertelt je graag meer over een private of zakelijke Lexus RC lease:

 • Met een Lexus RC lease kun je iedere dag genieten van deze indrukwekkende wagen, voor een vast bedrag per maand. Dit betekent dat je de hoge prijs niet in één keer neer hoeft te leggen. De wegenbelasting wordt meegenomen in dit maandelijkse bedrag.
 • Met onze Lexus RC lease beschik je over alle nodige verzekeringen: daar hebben wij namelijk al voor gezorgd. Ook profiteer je bij ons van inbegrepen pechhulp en onderhoud. Wel zo veilig.

Voor een private of zakelijke leaseauto kun je bij Auto Lease Center terecht voor een Lexus RC lease. Vraag nu nog een leaseofferte aan.

Auto Lease Center: voor het leasen van een Lexus RC

Word jij enthousiast van de Lexus RC? Voor een Lexus RC lease ben je bij Auto Lease Center aan het juiste adres. Als lease-intermediair met ruim 20 jaar ervaring in de autolease branche, zijn wij in staat om echt maatwerk te leveren. Tijdens de zoektocht naar jouw ideale Lexus RC lease geven wij daarom prioriteit aan jouw eisen. Het eindresultaat? Een Lexus RC lease die perfect bij jouw situatie past.

Wist je dat het aanvragen van een leaseauto erg eenvoudig is bij ons? Kortweg worden er slechts drie stappen doorlopen. Allereerst ga jij op zoek naar jouw gewenste leaseauto. Zodra jij deze gevonden hebt, stel je jouw voorwaarden samen en vraag je via onze website een offerte aan. Daarna zullen onze medewerkers achter de schermen druk aan het werk gaan om de beste deal te vinden, waarna je binnen twee dagen een persoonlijk voorstel zult ontvangen.

Kortom: voor een Lexus RC lease begint jouw zoektocht bij Auto Lease Center. Ook ben je bij ons aan het goede adres voor een andere Lexus leaseauto. Liever eerst met ons in contact komen? Dat is geen probleem.

Overige modellen Lexus

Lexus Es Lease
Lexus Lc-Convertible Lease
Lexus Lc Lease
Lexus Ls-Serie Lease
Lexus Nx-Serie Lease
Lexus Rx-Serie Lease
Lexus Rz Lease
Lexus Ux Lease
AutoLeaseCenter

Lease auto's

Overig

Lexus RC

RC

Nog vragen? Bel of app ons!

053 20 30 150 31619055620